Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKI SET

Nastavljeno snimanje Harrya Pottera

08.02.2009.
u 10:40

Nastavljeno je snimanje novog filma o Harryu Potteru, malom čarobnjaku nastalom iz pera J.K.Rowling. Prekid je nastao nakon što je kaskader koji dublira Daniela Radcliffea ozlijeđen pri padu na snimanju u studijima Leavesden u engleskom Hertforshireu.

Dvadesetpetogodišnjak se ozlijedio pri probi scene tijekom koje maleni čarobnjak leti. Ozlijeda je bila izuzetno teška, te je prebačen u bolnicu ne bi li mu se mogla operirati kralježnica. Snimanje je zaustavljeno ne samo radi njegovog odsustva, već i radi istrage britanske organizacije za sigurnost na radu.

Ustanovljeno je da nije bilo nikakvih propusta u organizaciji, te da je nesreća bila slučajna, što je ekipu navelo da se vrati na snimanje. Kaskader, imena David Holmes, izjavio je da se ne osjeća loše, te je više nego siguran da ga ozlijeda neće spriječiti da nastavi svoju karijeru. Novi film o dječaku čarobnjaku rađen je prema posljednjoj knjizi J.K. Rowling „Harry Potter i darovi smrti“ i bit će podijeljen u dva dijela. Prvi će biti premijerno prikazan 2010.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije