Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Ljubavna obmana u Španjolskoj" romantična je komedija koju ćete pročitati u jednome dahu

Ljubavna obmana u Španjolskoj
06.03.2023.
u 10:21

Spisateljica Elena Armas pravi je hit sudeći po komentarima njezine prve knjige na Goodreadsu, a "Ljubavna obmana u Španjolskoj" štivo je koje će svaki zaljubljenik u romantične komedije pročitati u dahu.

Osim što je i sama beznadna romantičarka, Elena sada ima priliku raditi i na filmskoj adaptaciji istoimene knjige, a kako je i sama komentirala za nekoliko medija, oduševljena je scenarijem kojeg potpisuje Peter Hutchings.

U vrućem New Yorku Catalina Martín očajava u potrazi za pratnjom na sestrino vjenčanje. Naročito nakon što se njezina mala, bezazlena laž o američkom dečku izmakne kontroli. Jer sada će ga svi uzvanici, pa i njezin bivši sa svojom zaručnicom, željeti upoznati. Preostaju joj četiri tjedna da pronađe nekoga spremnog prijeći Atlantik i sudjelovati u obmani. Let od New Yorka do Španjolske nije kratak, a njezinu neobuzdanu obitelj neće biti lako nadmudriti.

Aaron Blackford, visok, nadasve zgodan i pristupačan kolega tada ponudi svoju pomoć. Ali radije bi odbila, jer nikad nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca. Pritisnuta beznađem i vremenom, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolja, ali i jedina opcija. I baš tada Aaron odjednom otkriva svoje pravo lice.

Catalinu u svemu prate duge kave i razgovori s njezinom najboljom prijateljicom Rosie, a ishod čitave priče nitko od njih nije mogao ni sanjati. Armas je u knjizi "Ljubavna obmana u Španjolskoj" u detalje opisala svaku karakteristiku likova čime im je dala posebnu čar. Njihova razmišljanja, svađe te strahovi i zaziranja čitatelja dovode u napast da sam nastavi njihove dijaloge na način na koji sam želi da se završe. Ova romantična komedija savršen je izbor za sve željne opuštajuće priče koja će vam izmamiti osmijeh na lice, a u Hrvatskoj je objavljena u nakladi Znanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije