Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro

"Kraljev govor" u hrvatskim kinima od 3. veljače

Kraljev govor
19.01.2011.
u 14:24

Osim Zlatnog globusa Colinu Firthu, očekuje se da će "Kraljev govor" pokupiti još nekoliko važnih nagrada: nominiran je za čak 14 britanskih nagrada BAFTA, a predviđaju mu i oscarovske nominacije

Drama "Kraljev govor", film Toma Hoopera koji je na dodjeli Zlatnih globusa osvojio nagradu za najboljeg dramskog glumca (Colin Firth), dolazi u kina 3. veljače. Istinita je to priča o britanskom kralju Georgeu VI., ocu današnje kraljice Elizabethe II., koji je imao problema s mucanjem te je unajmio učitelja govora kako bi na javnim nastupima mogao biti na visini svoje funkcije.

Osim Zlatnog globusa Colinu Firthu, očekuje se da će "Kraljev govor" pokupiti još nekoliko važnih nagrada: nominiran je za čak 14 britanskih nagrada BAFTA, a predviđaju mu i oscarovske nominacije. 

Trailer fima pogledajte na stranici: http://www.youtube.com/watch?v=pzI4D6dyp_o

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije