Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije teško

3 drukčija načina kako na poslu jesti zdravo

Ručak na poslu
Foto: Shutterstock
12.03.2015.
u 10:17

Mnogima je teško uskladiti zdravu prehranu na radnom m jestu,posebice ako nemate kuhinju u kojoj mozete sami brzo pripremiti nešto za jelo

Sendvič, pecivo iz pekarnice ili naručeni obrok iz nekog cateringa?

Mnogima je teško uskladiti zdravu prehranu na radnom mjestu,posebice ako nemate kuhinju u kojoj možete sami brzo pripremiti nešto za jelo. Yahoo donosi neke nove načine kako možete zdravo jesti na radnom mjestu.

1. Nemam vremena za ručak...

Ubacite u torbu krišku kruha i avokado. Žlicom izdubite meso avokada i uz to uzmite riže koja vam je ostala jučer od ručka ili večere i za manje od minute vaš zdravi obrok je spreman.

2. Piknik u uredu

Uzmite integralni tost ili kruh, sir i neku salatu i složite na brzinu zdrav sendvič kao na pikniku.

3. Krumpir, sir i salata

Ako ne želite narućivati hranu za koju  ne znate na koji je način pripremljan i što kuhari u nju stavljaju tijekom pripreme, kući ispecite krumpir, pomiješajte ga sa feta ili nekim drugim slanim sirom i začinite sve acetom balsamicom ili samo vinskim octom. Vaša hladna salata u tren je gotova i spremna za konzumaciju u uredu.

>>Otkriveno zašto ne možete odoljeti i pojesti samo jednu krišku pizze

>>7 namirnica za koje niste mislili da sadrže šećer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije