Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ujedinjena estrada

Tri velika humanitarna koncerta u Zagrebu, Splitu i Rijeci za pomoć žrtvama poplava

severina
Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.05.2014.
u 16:15

U Zagrebu, između ostalih, nastupa Vatra, Goran Bare i Majke, Severina, Colonia i Psihomodo pop, u Splitu Marijan Ban, Goran Karan, TBF, Gibonni i Jelena Rozga, dok će u Rijeci pjevati Gustafi, Let 3, Damir Urban i drugi.

Više od 50 izvođača pjevat će sutra na velikim humanitarnim koncertima pod nazivom “Hrvatska pomaže” u tri grada za pomoć stradalima u poplavama. Koncert na zagrebačkom Trgu bana Jelačića počinje u 18 sati, dok će koncerti na splitskoj Rivi i riječkom Korzu startati u 20 sati.

U Zagrebu, između ostalih, nastupa Vatra, Goran Bare i Majke, Severina, Colonia i Psihomodo pop, u Splitu Marijan Ban, Goran Karan, TBF, Gibonni i Jelena Rozga, dok će u Rijeci pjevati Gustafi, Let 3, Damir Urban i drugi. Organizatori koncerata su Hrvatska glazbena unija i Hrvatsko društvo skladatelja.

Iz HDS-a su poručili da su se svi skladatelji čije će pjesme biti izvođene odrekli naknade u ovu humanitarnu svrhu. Koncerte će prenositi HRT.

Komentara 2

ŽU
županjac
17:48 26.05.2014.

Nigdje nisam mogao pročitati kako zapravo sudionici tih koncerata misle pomoći poplavljenima. Naplatom ulaznica na trgovima? Osobnom uplatom na objavljene žiroračune? Nije li to samo besplatna reklama za zvijezde. ne želim biti zločest, ali poplavljenima i raseljenima nije do glazbe. Molim da me se argumentirano razuvjeri u ovim mojim sumnjama.

DU
Deleted user
21:42 27.05.2014.

necu doc samo zato jer nastupa severina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije