Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutros kod karlovca

Teška prometna nesreća: Vozačica automobila poginula u sudaru s autobusom

nesreća, Gornje Mrzlo Polje
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
08.04.2015.
u 10:36

Dvoje putnika iz autobusa, od kojih je jedan vozač, zadobili su lakše tjelesne ozlijede i u karlovačkoj su Općoj bolnici.

Rano jutros dogodila se prometna nesreća  u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom, u kojem je poginula vozačica automobila (34).

Naime, do nesreće je došlo kada je vozačica osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, koja je vozila u smjeru Karlovca, prešla na suprotni kolnički trak i doslovno se našla pod kotačima autobusa Croatia Busa koji je upravljao 46-godišnji muškarac. Neslužbeno se doznaje da se vozačica vjerojatno žurila na posao u jednu karlovačku tvornicu gdje je radila od 6 ujutro.

Vozačica Honde na mjestu je preminula. Nažalost, nije joj pomogla ni Hitna služba koja je ubrzo došla na mjesto tragedije.

O silini udarca automobila u autobus govori podatak da je auto odbačen u jarak pokraj ceste, dok je autobusu uništen prednji dio. Dvoje putnika iz autobusa, od kojih je jedan vozač, zadobili su lakše tjelesne ozlijede i u karlovačkoj su Općoj bolnici. Vatrogasci i policija još su na terenu, rade očevid i raščišćavaju prometnicu.

Cesta D-3 u Gornjem Mrzlom Polju gdje se rano jutros, u 6.40 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, u 10 sati je opet otvorena za promet. Promet je pušten naizmjenično, jednom trakom. U 11 sati promet cestom D-3 je normaliziran, vozi se u obje prometne trake.

>> Automobil se zabio u autobus. Nakon sudara oba vozila izgorjela!

>> Šest prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici! Sudario se 21 automobil, dvoje ozlijeđeno

 

Komentara 4

LU
luli
11:34 08.04.2015.

a da malo nase 'mudro' ministarstvo prometa ulaze malo u sigurnost magistralnih cesta (ovih koje koristi najsire pucanstvo) umjesto da samo mjere brzinu na njima. Ne,ulaze se u pruge kojima se nitko ne vozi

DU
Deleted user
12:25 08.04.2015.

Radila od 6 sati, poginula u 6,40 sati. Nikakova sigurnost na cestama ne djeluje u ovakvoj situaciji, samo svjest i savjest.

GS
gaja.senior
09:34 08.04.2015.

PISANJE poruka u vožnji a policija čeka sa radarom umjesto da prati aute u vožnji pa da vidiš love

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije