Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.09.2011. u 12:00

Tek što je natječaj u četvrtak ujutro objavljen u Narodnim novinama, a ministar počeo glancati kamen temeljac, u proces se umiješao Duh Sveti i u popodnevnim satima poništio natječaj

Davor Božinović, ministar obrane, odlučio se uključiti u kampanju polaganja kamena temeljca diljem Lijepe Naše. Njegovo ministarstvo, imajući na umu da nema potrebe za gradnjom novih vojnih objekata, raspisalo je natječaj za projekt stolne crkve Vojnog ordinarijata u Zagrebu. Tek što je natječaj u četvrtak ujutro objavljen u Narodnim novinama, a ministar počeo glancati kamen temeljac, u proces se umiješao Duh Sveti i u popodnevnim satima poništio natječaj. Smislit će ministar i nešto jeftinije.

Tajna Louise Blouin

Žena koja je uspjela prevariti Sanadera

Ivo Sanader, bivši premijer, ostao nam je štošta dužan, ali ima i on svoje dužnike. Kanađanka Louise Blouin, u čiju je zakladu pompozno ušao, nije mu platila ni jednu fakturu, punih 33 tisuće dolara.

Kalmetini kriteriji

Socijalni slučaj s mirovinom 
od 7500 kuna

Božidar Kalmeta, ministar prometa, promijenio je način obrane od afera u svom resoru. Nakon što se dugo uporno branio da nije ništa znao o malverzacijama u državnim poduzećima, sada je osjetio potrebu doznati zašto sijevaju optužbe na račun direktora HAC-a Stjepka Bobana zbog zapošljavanja mimo liste u Vrgorcu. Bobana ne treba smijeniti jer se vodio socijalnim kriterijima, tvrdi ministar, ali ga demantiraju činjenice koje donosi Novi list. Posao nisu dobili vojni invalid s nezaposlenom suprugom i dvoje djece, ni branitelji s četvero, odnosno petero djece. Pretekli su ih vlasnik građevinske tvrtke, supruga umirovljenika s mirovinom od 7500 kuna i kandidat koji se nije bio niti prijavio na listu. Sve Kalmetini socijalni slučajevi.

Komentara 5

JJ
jjoli729
14:10 10.09.2011.

kakva crkva,njemu je dovoljna i kapelica. Samo još treba bacat pare iz državnog proračuna i na pe pi***arije.

TO
Toni50
15:44 10.09.2011.

Ivo Sanader, bivši premijer, ostao nam je štošta dužan, ,naročito da se brani od bajki razno raznih lopina koji su samozato krali da b Ivi dali. Neznam koliko novinari još poznaju Hrvata visokobrazovani koji su tako pametni tako funkciniraju da kradu po 30 miliona i koferima nose i poklanjaju pametnima ? Bez dokaza potpisa ili sl?

ST
starimladi
17:33 10.09.2011.

KC opet pokazuje svoju skromnost i solidarnost s narodom kad joj u ova krizna vremena sva već sazdana luksuzna zdanja nisu dovoljna. Njihova je pohlepa beskrajna, ali najtužnije je to što je u RH nemoguće naći hrabre političke opcije koja bi rekla dosta i raskinula reketarske Ugovore RH s Vatikanom koji od tzv. republike rade vatikansku koloniju stavljajući papu iznad Hrvatskog sabora - papa odlučuje o svemu (od vjeronauka do Vojnog ordinarijata), a RH sve plaća. Papini namjesnici (kler) toliko su se osilili jer znaju da su nedodirljivi za hrvatsko pravosuđe tako da Jezerinac otvoreno krši i poziva na kršenje hrvatskih zakona i nitko mu se ne usuđuje suprotstaviti. Hrvati trebaju reći dosta i zatražiti poštovanje ustavnog poretka koji RH određuje kao sekularnu državu, a KC se trebaju ukinuti sve privilegije. Savjesni građani će istupiti iz Crkve jer je Crkva jako daleko od Boga (bliža je njegovom protivniku), ali savjesni su kod nas manjina, zbog toga nam i jest kako jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?