Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao.hr

Tražite novi posao? Pogledajte ovotjednu ponudu i pronađite nešto za sebe

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
20.01.2021.
u 14:40

Commel - Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj proizvodnje, a Manpower zapošljava na poziciji Finance Manager

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

PAP-Promet d.o.o. traži voditelja poslovnice – komercijalista (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 26.1. Radni zadaci obuhvaćaju poduzimanje svih potrebnih zadataka oko organizacije i vođenja poslova prodaje, promociju i širenje asortimana, vođenje kupaca u okviru poslovnice i ostalo. Od kanidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje MS Office paketa i interneta, samoinicijativna, vizija te izražene komunikacijske vještine. Prijavite se.

Manpower zapošljava na poziciji Finance Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 11.2. Uvjeti su minimalno trogodišnje iskustvo rada u upravljanju i nadzoru financijskog računovodstva, vještine vođenja i motiviranja tima, sposobnost jasnog i učinkovitog komuniciranja usmeno i pismeno. Očekuje se napredno korištenje MS Office-a, posebice Excela. Aplicirajte.

CBRE d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama Leasing & Speciality Leasing Consultant (m/ž) te Operations & Technical Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 26.1. Uvjeti za rad su minimalno viša stručna sprema u financijama i ekonomiji ili društvenim, odnosno tehničkim znanostima, minimalno godina dana radnog iskustva te odlične pregovaračke vještine. Prijavite se na linku.

Commel - Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj proizvodnje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 29.1. Radni zadaci uključuju vođenje i organiziranje proizvodnje, provođenje sustava kontrole kvalitete i sigurnosti proizvoda, praćenje izmjena standarda i metoda ispitivanja, nadzor i organizacija redovitog održavanja i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema elektrotehničkog smjera, minimalno pet godina radnog iskustva u proizvodnim procesima, izvrsno poznavanje jednog stranog jezika, izvrsno poznavanje rada MS Office-a i slično. Prijavite se.

Croatia Energy Project d.o.o. zapošljava na pozicijama Financial Controller (m/ž) u Zagrebu i Project Manager (m/ž) u Šibeniku. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima, viša stručna sprema, organizacijske sposobnosti i mogućnost donošenja neovisnih odluka, neovisnost u radu, vozačka dozvola B kategorije i slično. Aplicirajte ovdje.

Lionbridge AI traži pojačanje na poziciji Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete do 20.2. Od kandidata se očekuje da živi u Hrvatskoj posljednje tri godine, upoznatost s poviješću poslovanja, medija, sporta, vijesti, društvenih medija i kulturnih zbivanja u Hrvatskoj, dobro poznavanje engleskog i hrvatskog jezika i slično. Potreban je pristup internetu preko računala za rad, aktivno korištenje G-mail-om i društvenim medijima. Prijavite se.

Mettler Toledo d.o.o. zapošljava na poziciji Supply and Customer Service Officer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i slovenskog jezika, visoka stručna sprema iz ekonomije ili računovodstva, iskustvo u MS Office-u i korištenju ERP te CRM alata. Poslodavac nudi mogućnost dugoročnog rada u stabilnoj kompaniji, treninge i osobni razvoj te rad u malom timu. Aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži pojačanja na pozicijama: suradnik u projektnom uredu (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž), SQL Analitičar (m/ž), sistem administrator (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.2. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki na projektima koji donose vidljive rezultate, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja te službeni smartphone i laptop. Aplicirajte na linku.

RC Dalmatia Development traži Construction Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Zahtjevi ove pozicije jesu iskustvo u project managementu i cijelokupnom razvojnom procesu u maloprodaji/ logističkom segmentu te odlično znanje engleskog jezika. Potrebno je poznavanje AutoCAD-a i MS Office-a. Poslodavac nudi razne benefite poput bonusa. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž). Rad se odvija u Kutini i Zagrebu, a rok prijave je 20.2. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna spreme elektotehnike ili srodnog zanimanja, dvogodišnje iskustvo rada na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika te njemačkog i engleskog. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla. 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sobrudolf
16:40 20.01.2021.

Sve sama radnicka zanimanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije