Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis EU fondovi

Regionalni dani EU fondova u Osijeku

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 6. ožujka 2020. u Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayaera s početkom u 10 sati.
18. veljače 2020. u 10:39 209 prikaza
Regionalni dani EU fondova u Osijeku

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Osijekom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Ivan Vrkić, gradonačelnik Osijeka, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativno-edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Osijeka  kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Regionalni dani EU fondova u Osijeku | Autor :

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija " kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?" na kojoj će se predstaviti  uvjeti provedbe projekta koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, kako pripremiti potporne dokumentacije, koja je procedura slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube i dobivaju bodov. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje. 

Fill out my online form.
Nada Šarić
LJEKOVITI SLATKI PELIN
Navala na pripravke iz Hercegovine: Ljudi su zvali i zahvaljivali da im je to spasilo život
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji