Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Prijavite se na besplatne edukacije vrijedne tisuće kuna!

Poslovni uzlet edukacije
Foto: Fotolia
18.06.2014.
u 16:37

Zbog velikog interesa otvorili smo dodatnu dvoranu na novoj lokaciji

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik 2.srpnja 2014. organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu, točnije u Konferencijskom centru Forum u Radničkoj 50 i prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u Radničkoj cesti 52.

Riječ je o besplatnoj manifestaciji koja će se sastojati od 2 paralelna događanja, cjelodnevne konferencije na 3 glavne teme (izvoz, turizam i administrativne barijere ) te 9 seminara namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Na konferenciji vas očekuje zanimljiva panel diskusija na svaku temu.

Neki od sudionika konferencije na temu turizma su:

Zoran Marić, koncertni promotor, direktor tvrtke Multikultura i organizator InMusic Festivala, govorit će o svojim iskustvima i potencijalima festivalskog turizma.
Goran Osredečki, direktor i vlasnik uspješnog zagrebačkog hostela Chillout, prezentirat će case study svog ulaganja, te govoriti o okruženju hostelskog biznisa koji u Zagrebu zadnjih godina doživljava uspon
Na temi izvoz poslušajte Đuru Horvata, direktora Tehnixa koji izvozi ekološku tehnologiju u četrdesetak zemalja na tri kontinenta. Govorit će o proboju na daleka tržista, o mogućnostima i opasnostima takvog poslovanja, te iskustvima Tehnixa u poslovanju u državama Afrike, te srednje i jugoistočne Azije.

Na vaša pitanja odgovarat će i Ante Buljan (Ulola kozmetika), Sanja Čižmar (Horwath HTL), Margita Vrankulj (Ilirija Biograd), Andrea Doko Jelušić (AmCham) i mnogi drugi stručnjaci.

Zanima vas internet marketing i izrada web stranica?

Marko Hrnjak i Tomislav Krištof iz Algebre prenijeti će vam svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Ne znate kako doći do sredstava iz EU fondova?

Na sva vaša pitanja odgovoriti će Dijana Bezjak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta te Sanja Fišer, voditeljica Službe za pripremu EU fondova i projekata u Ministarstvu poduzetništva i obrta. Sanja Fišer nadležna je za programiranje EU sredstava namijenjenih poduzetnicima u financijskoj perspektivi 2014.-2020.

Seminare ''Pripremite se na porezni nadzor'', ''Zašto je financijska pismenost važna'',  ''Kako uspješno upravljati malim poduzetničkim projektima'', ''Jeftinije, sigurnije i dostupnije -
Cloud usluge za vaše poslovanje''
donose vam stručnjaci iz Porezne klinike, Trening centra, Algebre Hrvatskog Telekoma.

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno prijave jer je broj mjesta u dvoranama ograničen.

Detaljnije informacije o predavačima i temama edukacija saznajte ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije