Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zračna luka Krk

Jačanje prometa letovima Croatia Airlinesa za europska odredišta

Croatia Airlines
Borna Filic/PIXSELL
07.08.2014.
u 15:02

Iz Croatia Airlinesa potvrdili su kako se razmatra uvođenje novih linija s Krka od početka sljedeće godine, a zaključeno je i da Rijeku treba kvalitetnije povezati sa Splitom, Dubrovnikom i Osijekom.

Premda Zračna luka Rijeka na Krku drugu godinu zaredom bilježi dobre poslovne rezultate njen je potencijal nedovoljno iskorišten pa bi jače prisustvo flote Croatia Airlinesa u toj zračnoj luci osiguralo značajan porast prometa i njeno bolje tržišno pozicioniranje.

Upravo o mogućnostima proširenja suradnje Krka i Croatia Airlinesa razgovarali su u četvrtak zamjenik župana Primorsko goranske županije Marko Boras Mandić i direktor Zračne luke Rijeka Tomislav Palalić sa čelnim ljudima nacionalnog avio prijevoznika , predsjednikom Uprave Krešimirom Kučkom i direktorom Mreže i prihoda Krešimirom Mlinarom. Krčki aerodrom pokriva područje od preko pola milijuna stanovnika i, uvjereni su Boras Mandić i Palalić, uvođenje izravnih linija domaćeg prijevoznika prema velikim europskim odredištima iz kojih dolazi i najveći broj turista na Kvarner i obližnje destinacije, povećalo bi promet.

Iz Croatia Airlinesa potvrdili su kako se razmatra uvođenje novih linija s Krka od početka sljedeće godine, a zaključeno je i da Rijeku treba kvalitetnije povezati sa Splitom, Dubrovnikom i Osijekom.

>> 25. obljetnica hrvatske zrakoplovne tvrtke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije