Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVNA DRAMA

Istražuje se tko stoji iza arapskog preuzimanja dionica Fortenove

04.11.2022.
u 09:41

Saif Alketbi najavio je da dolazi u Hrvatsku idući tjedan i da bi se želio susresti s premijerom Plenkovićem, koji o tome nema pojma. Upravi Fortenove jučer se javio pismom, za koje oni tvrde da ga nisu dobili

Komentara 9

DU
Deleted user
11:04 04.11.2022.

Naime novim sankcijama bi imovinu od Sberbanka zaplijenili, ovako se ubacio Arap i zeznuo EU i SAD, a mi smo već odavno zeznuti. To ti je isto kao i kod nas kada prebace vlasništvo svoje kompanije na odvjetničko društvo i onda može poslovati sa svojom kompanijom i nema sukoba interesa.

PD
plavi-devet
11:28 04.11.2022.

Radi se o tome da je drzava slaba i dozvoljava da se takve krupne stvari odlucuju na nepoznatim adresama. Ovdje je rjesenje jednostavno, kao i za Inu: Naprosto doneses zakon o strateskim interesima RH, zaplijenis dionice, poteras sve, i prodas kome zelis, da je ovdje i da ga imas pod nadzorom. A nezadovoljne stranke uputis na sud neka se tamo natezu oko nadoknade. Godinama, desetljecima. Strateske stvari se rjesavaju silom. A ne pravnizacijama.

DU
Deleted user
10:36 04.11.2022.

Meni se čini da su svi sve znali ali da se prave bedasti. Nejasno mi je kako to da Fortenova nije znala da je prodana i tu se krije glavna činjenica. Također Pavao Vujanac i PPD su sigurno znali i sigurno su imali prste u tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?