Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Akcijski planovi temelj za EU projekte

"Akcijski planovi bit će podloga za pripremu projekata koji će se financirati iz fondova EU“, rekao je zamjenik ministra turizma Ratomir Ivičić
04. prosinca 2013. u 18:54 1 komentara 254 prikaza
turisti
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Predstavnicima javnog, privatnog i znanstvenog sektora proteklih su dana u Ministarstvu turizma predstavljeni nacrti osam prioritetnih planova.

Akcijski planovi o kojima je otvorena javna rasprava do 11. prosinca su „Nacionalni program razvoja malog i srednjeg poduzetništva“, „Nacionalni program unaprjeđenja obiteljskog smještaja“, „Nacionalni program unaprjeđenja ponude malih i obiteljskih hotela“, „Nacionalni program razvoja kongresne ponude“, „Nacionalni program razvoja socijalnog turizma“ i „Program jačanja konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu“. Predstavili su ih stručnjaci Instituta za turizam.

"Akcijski planovi bit će podloga za pripremu projekata koji će se financirati iz fondova EU“, rekao je zamjenik ministra turizma Ratomir Ivičić.

>> Nova, inovativna turistička karta Kastva - Tri u jednom

RTL Direkt
Zoran Šprajc u svom stilu komentirao Bandićev sprovod: 'Kao da je sam pisao scenarij, imao je smisla za zaj***nciju''
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • lutomirski:

    mozda,jer to je jedino sto Hrvatska ima,samo treba znati iskoristiti, konkurencija je ogromna, najjaca je Turska u turizmu...