Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'i ja sam na liniji'

Rješavanje ukrajinske krize britanskog premijera ismijao i sir Patrick Stewart

ukrajina
Foto: Twitter
1/4
06.03.2014.
u 21:06

Sir Patrick Stewart priključio trendu na internetu koji ismijava trenutnog britanskog premijera te se i sam uključio u "razgovor" o spašavanju Ukrajine

Kada je David Cameron ponosno objavio fotografiju na kojoj putem telefona razgovara s Barackom Obamom o Ukrajini, nije ni slutio kako će to izazvati salve smijeha i čitav niz imitatora.

Sir Patrick Stewart priključio trendu na internetu koji ismijava trenutnog britanskog premijera te se i sam uključio u "razgovor" o spašavanju Ukrajine. Također, "spašavanju" ukrajinske krize priključio se i komičar Rob Daleney.

- Upravo razgovaram s Barackom Obamom o situaciji u Ukrajini. Ujedinjeni smo u osudi ruskih poteza - napisao je Cameron ispod fotografije.

Zatim je Delaney objavio sličnu fotografiju, no umjesto telefona, u ruci je imao pastu za zube.

- Pozdrav, momci. Evo i mene na liniji. Informirajte me - napisao je Delaney.

Potom mu se pridružio i Stewart.

- I ja sam sada spojen - napisao je poznati glumac, u ruci držeći kutiju antibakterijskih rupčića.

>>Glumačke legende spremne za tekmu godine

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
22:31 06.03.2014.

Jedan bivsi "nicht bog zna kaj" i drugi mladi niti na putu ikada postati "nicht bog zna kaj" da bi dobili malo paznje javnosti se nabacuju blatom na nekoga tko je ipak nesto u zivotu postigao. Pa onda industrija na zalazu (novine i polupismeni novinari) zajase na priliku pokazati se kako su jadni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije