Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštitno lice H&M-a

Miranda Kerr objavila provokativnu fotografiju

Miranda Kerr
Foto: Instagram
1/8
05.02.2014.
u 14:23

Miranda Kerr izgleda bolje nego ikad. Razvod od Orlanda Blooma nije je uzdrmao te i dalje radi punom parom...

Miranda Kerr izgleda bolje nego ikad. Razvod od Orlanda Blooma nije je uzdrmao te i dalje radi punom parom. Prekrasna anđelica VS-a objavila je fotografiju s posljednjeg snimanja, a na kojoj pozira u toplesu. Istog dana, australska ljepotica imenovana je novim zaštitnim licem švedskog brenda H&M.

Miranda Kerr je savršena ravnoteža između seksepilne žene i djevojke iz susjedstva. Njezin stil je besprijekoran, ukus neupitan i jedna je od najboljih manekenki u svijetu. Presretni smo zbog ovog partnerstva – rekao je Brian Sugar, izvršni direktor H&M-a. Zaštitno je lice nadolazeće kampanje za proljeće/ljeto. Iako je prekinula s Orlandom Bloomom, i dalje su u kontaktu, a često ih se može vidjeti i u zajedničkim šetnjama sa sinom Flynnom.

>>Orlando Bloom ima novu djevojku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije