Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagreb – destinacija za vaše zdravlje

Zdravstveni turizam
19.04.2019.
u 18:00

Pristupačne cijene zdravstvenog turizma ovdje dolaze u paketu s vrhunskom opremom i visokokvalitetnom zdravstvenom skrbi, a u usporedbi sa zapadnim zemljama, omogućuju uštedu za obavljene zdravstvene usluge od 30 % pa naviše

Doznajte gdje se nalaze izvrsni stomatološki centri, vrhunski estetski kirurzi, odlično opremljene klinike za oftalmologiju i reproduktivnu medicinu i ortopediju. Pogledajte cjelokupnu zdravstvenu ponudu hrvatske metropole. Na raspolaganju su vam najbolji stručnjaci i najinovativnije tehnologije u liječenju. Kroz naš vodič saznajte i gdje odsjesti, što pojesti i kako i gdje se najbolje zabaviti.

SAZNAJTE VIŠE

Brojne javne i privatne zdravstvene ustanove koje karakterizira visoka razina kvalitete u operativnom poslovanju, cjenovna konkurentnost te raznolika ponuda hotelskih i ostalih smještajnih kapaciteta čine Zagreb centrom medicinske izvrsnosti. Iako svojim položajem spada u gradove Srednje Europe, Zagreb je jedna od onih sredina koja na osebujan način spaja kontinentalni i mediteranski duh. Doživjeti ovaj zagrebački „štih“ neće biti nimalo teško, i to prvenstveno zahvaljujući odličnoj prometnoj povezanosti s mnogim europskim središtima.

IDEALNA POZICIJA

Moderna Zračna luka Franjo Tuđman spaja Zagreb s brojnim udaljenim europskim i svjetskim destinacijama, glavni željeznički kolodvor nalazi se u samom centru grada, a zbog dobre cestovne povezanosti europske se prijestolnice nalaze nadohvat ruke.

Bilo da dolazite radi medicinskog zahvata, na wellness odmor ili kratak city break, Zagreb je idealno polazište za istraživanje svega što Hrvatska ima za ponuditi. Manje od sat vremena vožnje od Zagreba nalazi se prekrasno zeleno Zagorje, dok se dalje na istoku prostire Slavonija. Ako se uputite prema moru, Plitvička jezera predstavljaju nezaobilazno odredište u Lici, baš kao i Gorski kotar, zeleno srce Hrvatske. Za manje od dva sata možete biti na jadranskoj obali i uživati u još jednoj oazi zdravlja, Kvarneru, ili posjetiti Istru.

UŠTEDA, INOVATIVNE TEHNOLOGIJE I VRHUNSKI KADAR

Pristupačne cijene zdravstvenog turizma ovdje dolaze u paketu s vrhunskom opremom i visokokvalitetnom zdravstvenom skrbi, a u usporedbi sa zapadnim zemljama, omogućuju uštedu za obavljene zdravstvene usluge od 30 % pa naviše. Zdravstveni turizam bitan je aspekt turističke ponude Hrvatske, a Zagreb i njegova okolica imaju mnogo toga za ponuditi. Ono što glavni grad Hrvatske pozicionira na europsku kartu zdravstvenog turizma brojne su privatne i javne klinike i specijalne bolnice te zdravstveni centri sa stručnim osobljem i iznimnom kvalitetom usluge, uz konkurentne cijene. Dodatnu prednost čini njegova dostupnost, ali i cjelokupna ponuda zdravstvenih usluga, neovisno o motivu vašeg dolaska. Na raspolaganju vam stoje renomirane specijalne bolnice klinike vodeće u svom području ili segmentu poslovanja, s dugom tradicijom kvalitete prepoznatom na svjetskoj razini. Kvalificirano medicinsko osoblje te suvremena oprema bolnica i klinika jamstvo su izvrsne zdravstvene usluge. Većina domaćih medicinskih stručnjaka svoje je znanje stjecala u najvećim europskim i svjetskim medicinskim centrima, kontinuirano usvajajući najnovije trendove u opremanju i liječenju. Zdravstvenu i turističku ponudu samoga grada Zagreba na najbolji način kompletira zagrebačka okolica, s prirodnim ljekovitim čimbenicima, atraktivnom kulturnom ponudom, srednjovjekovnim i baroknim dvorcima te lječilištima s dugogodišnjom tradicijom.

ZAGREB STVARA TRENDOVE

Svojom svjetski priznatom kvalitetom, u Zagrebu se ističu razne medicinske ustanove koje svojom vrhunski kvalitetnom opremom i najsuvremenijim tehnologijama pacijentima nude sve potrebne usluge kako bi liječenje i boravak pacijenata protekao što ugodnije i efikasnije. Zagrebačke stomatološke ordinacije prate i stvaraju trendove, implementirajući u svoj rad laserske, implantološke i digitalne tehnologije. Stručni timovi dijagnostičkih laboratorija čine specijalisti obučeni u vodećim domaćim i svjetskim centrima. Raspolažu vrhunskom tehnologijom za dijagnostiku i liječenje tumora koja, između ostalog, uključuje uređaj za radioterapiju i radiokirurgiju koji unosi revoluciju u naprednu radiokirurgiju.

Za najbolji doživljaj Zagreba iskoristite sve prednosti Zagreb Card kartice, koja je vaš idealni suputnik kroz Zagreb jer nudi besplatan javni prijevoz i posjet gradskim atrakcijama. Kartica je dostupna u verziji od 24 i 72 sata, a njezinom kupnjom ostvarujete besplatnu vožnju gradskim prijevozom i ulaz u četiri prestižna gradska muzeja, na vidikovac Zagreb 360° i u Zoološki vrt. Tu su i popusti na brojnim atraktivnim lokacijama, poput gradskih muzeja, restorana, dućana te raznih uslužnih djelatnosti.

Pročitajte više na: healthspotzagreb.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije