Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI UKAZUJU NA POVIJESNU PRILIKU

Prilika za novi tramvajski prsten? Tramvaj iz projekta Sarajevska treba produžiti do Velikog Polja

07.03.2023.
u 16:52

Sad je povijesna prilika da se s pet kilometara pruge, poručuju iz inicijative, u mrežu uključe i područja Buzina, Odre, Male Mlake...Mogao bi se, ističu, stvoriti i prostor za novi prsten, uz spoj sa starom Sisačkom do čvora Klara pa Holjevčevom i Vatikanskom zatvoriti krug. Iz Grada zasad nema odgovora.

Komentara 11

LI
lipa75
17:51 07.03.2023.

R2D2 je dobro zaključio kako rubna područja grada ne treba povezivati sporim tramvajem. Tako bi npr. zračnu luku s Kvatrćem trebalo povezati nadzemnom lakom željeznicom koja bi mogla biti prva linija buduće "podzemne" željeznice. Međutim, pok. Bandić, a niti Tomsšević nisu u stanju prekopirati stvari iz europskih gradova, tako da ćemo još dugo koristiti zastarjeli gradski prijevoz koji je u najvećoj mjeri izgrađen prije pola stoljeća

Avatar R2D2
R2D2
17:34 07.03.2023.

Kaj vi stvarno mislite da gradonačelnik gleda u budućnost? Za sada smo vidjeli da mu je maksimalni domet napraviti kakvu biciklističku stazu bez kraja i početka, a na uštrb automobila. Drugi problem je što je površina Zagreba prevelika za sporii uskotračni tramvaj.

FO
fouche541
13:32 08.03.2023.

Za sve te velike ideje treba im dosta prostora.Otiđite vi novinari u Sarajevsku pa si probajte zamisliti gdje bi sve to stalo.Za početak bilo bi zanimljivo vidjeti što bi bilo s vojarnom,Konzumom,pa s onom kućom preko puta konzuma,a ima toga još.Nije Bandić bez razloga odustao od te ideje a gradonačelnik nikad nije bio u Sarajevskoj i lupa bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije