Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel biciklista

Očistite od snijega i leda i biciklističke staze

Bicikli na snijegu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
29.01.2014.
u 13:00

Sindikat biciklista od gradske uprave zahtijeva da im se očiste staze, a ne da se na njima odlaže snijeg uklonjen s cesta

Iz Sindikata biciklista na adresu Grada poslali su jasan zahtjev – u obvezu čišćenja od snijega uključite i biciklističke staze, a ne da se na njima odlaže počišćeni snijeg s prometnica. Smatraju da zimske službe ne mare za biciklističke prometnice u Zagrebu.

– Odlučili smo reagirati. Tražimo uključivanje obveze čišćenja staza u Odluku o komunalnom redu i Operativni program zimske službe. Time bi se i staze trebale čistiti kad je snijeg viši od pet centimetara, a led se mora uklanjati odmah – rekao je Vladimir Halgota, voditelj sekcije za infrastrukturu Sindikata biciklista.

>>Bandić pozvao građane da počiste snijeg s pločnika ispred zgrada

Komentara 3

Avatar zabi_001
zabi_001
14:31 29.01.2014.

Iskreno rečeno,Sindikat biciklista bi mogao prvo ispred svojih vrata očistit snijeg pa se poslije javljat za staze i slične prostore.

SC
schteff
14:35 29.01.2014.

iskreno rečeno, jako puno njih bi da im se čisti do kreveta doma. ufatite se lopata !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije