Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mile Kekin

Frontmen Hladnog piva večeras u MSU

Mile Kekin
Foto: Roberto Pavić
1/3
11.07.2020.
u 11:59

Na koncertu će svirati i pjevati najbolje stvari iz svoje solo karijere, uključujući hitove s posljednjeg albuma Kuća bez krova"  a prvi put će izvesti i svoju novu, kako kaže „ borbenu pjesmu o sretnim ljudima“. Za tu priliku pridružit će mu se i jazz pjevačica Maja Rivić iz Mimika Orchestra.

Najbolje je znan kao frontmen Hladnog piva, ali Mile Kekin iza sebe ima i dva uspješna solo albuma. A večeras će u 21 sat nastupiti na nastupa na trećem koncertu ovogodišnjeg Ljeta u MSU.

Na koncertu će svirati i pjevati najbolje stvari iz svoje solo karijere, uključujući hitove s posljednjeg albuma Kuća bez krova"  a prvi put će izvesti i svoju novu, kako kaže „ borbenu pjesmu o sretnim ljudima“. Za tu priliku pridružit će mu se i jazz pjevačica Maja Rivić iz Mimika Orchestra.

Uz koncert Mile kekina, po cijeni jedne ulaznice, moći će se pogledati i izložba „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“. Velika multimedijska izložba „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“  i to danas 11 do 21 sat. Uz izložbu  osim toga u 18 sati u dvorani Gorgona, održat će se i performans SEVDAH Body umjetnice mersiha messihe, a u 19 sati u foajeu MSU-a performans Karnevalski šator hrđa na ljetnom povjetarcu - ras/pakiravanje predmetnosti umjetnice Sonje Pregrad. U programu su tradicionalno i projekcije najboljih filmova MSU kina, a ovoga puta u 19 sati prikazuat će se film „Diego Maradona“ redatelja Asifa  Kapadia. 

Ulaznice za multimedijalni program Ljeto u MSU 2020 – MILE KEKIN možete kupiti putem sustava Eventim i na recepciji MSU-a  do 21 sat. Broj ulaznica je ograničen, a cijena ulaznica za koncert plus još 3 dodatna popratna programa je 79 kn. Zbog poštivanja epidemioloških mjera, organizaotori preporučuju da posjetitelji ponesu svoje maske.

Komentara 5

GE
Gensoman1000
12:13 11.07.2020.

Legendarni....lol

ZV
zvone02
17:23 11.07.2020.

angažman na javnoj tv koju svi plaćamo, zatim besplatno parkiralište od grada, utrpao se u Sabor onako od zahebancije ponovo na našu grbu, a on nama "ja nisam vaš", pa idi svojima neka ti daju saborski mandat i besplatno parkiralište. tragedija hrvatskog naroda je nedostatak intelektualnog i domoljubnog kapaciteta. polusvijet i medijski lešinari razaraju obitelj promocijom raznih boleština i nakaznih ideologija, napadaju Crkvu kao hijene po istom obrascu kako su komunistički banditi ubijali svećenike i časne sestre, branitelje svakodnevno etiketiraju najpogrdnijim imenima. utrpavanje u Sabor ovakvih poput Mileta, lepe Rade je nacionalna tragedija i sramota, destrukcija društva. kad je grmjelo nigdje ih nije bilo, sad se izvukli iz svojih rupa i jurišaju na ono što im ne pripada.

Matan Špalatrin
16:15 11.07.2020.

legendarni??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije