Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Velikoj Gorici

Humanitarni belot turnir za djecu s poteškoćama u razvoju

Foto: Rotaract klub Velika Gorica
07.12.2017.
u 15:06

Turnir organizira Rotaract klub Velika Gorica u Klubu 100 u nedjelju u 17 sati

Rotaract klub Velika Gorica u nedjelju, 10. prosinca, organizira turnir u belotu u Klubu 100.

Počinje u 17 sati, a skuplja se novac za Dječji vrtić Žirek. Donacije i prikupljena sredstva od kotizacija koristit će se za kupnju novog računala koje će biti poklonjeno vrtićkoj grupi djece s teškoćama u razvoju. Ukupno će moći igrati 32 para, a cijena upada je 50 kuna po paru (25kn po osobi). Mjesto se može rezervirati putem ovog linka.

Ovo je drugi humanitarni belot turnir u organizaciji udruge Rotaract Velika Gorica, koja je do sada organizirala tri humanitarna pub kviza. Prijašnji kvizovi, kažu iz Rotaracta, imali su odličan odaziv sugrađana te su doniranim sredstvima uspjeli pomoći onima kojima je ta pomoć potrebna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije