Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brend Submarine

Humanitarna akcija: Šarene čarape za osobe s Down sindromom

Submarine
20.03.2022.
u 10:00

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena likovnim i glazbenim radionicama s djecom, što će biti dostatno za 60 radionica, koje će okupiti više od 250 djece s Down sindromom.

Brend Submarine u svom DNK, kako kažu, ima upisano društveno odgovorno poslovanje, a brojne humanitarne akcije nerijetko i sami pokreću. Na tragu toga su i ove godine pokrenuli, već tradicionalnu prodaju šarenih čarapica, koje su za ovu priliku sami dizajnirali, a napravljene su u suradnji s domaćim artističkim brendom Dogma socks. 

Upravo je ožujak mjesec podizanja svijest o sindromu Down nošenjem rasparenih čarapica te se na taj način ukazuje na podršku ali i razumijevanje osoba s Down sindromom. Osobe s Down sindromom nisu samo vezane uz teže mentalne disfunkcije, one trebaju veću pažnju društva jer tijekom svog odrastanja trebaju specifične rehabilitacijske postupke i metode učenja. Kupnjom Submarine čarapica pomažete direktno Hrvatskoj zajednici za Down sindrom, kojima ide sav prihod od prodaje. Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena likovnim i glazbenim radionicama s djecom, što će biti dostatno za 60 radionica, koje će okupiti više od 250 djece s Down sindromom. 

„Nama kao Udruzi svaka pomoć puno znači, a posebno nam znači humanitarna akcija koju za nas već tradicionalno organiziraju naši prijatelji iz Submarinea. Djeca s Down sindromom pokazuju nesebičnu ljubav, to su zagrljaji koje pamtite za cijeli život, i vjerujemo kako su upravo tu njihovu nesebičnost i ljubav prepoznali u Submarineu. Djeci će radionice za koje smo namijenili sredstva uistinu puno pomoći, a to su sredstva koja mi sami ne bismo mogli namaknuti, i zato smo još više zahvalni našim prijateljima što su nam i ove godine podrška. Moram samo iskoristiti priliku da zahvalim i svima koji će se odazvati humanitarnoj akciji i kupiti čarapice, jer vaša donacija mališanima će puno značiti“, izjavila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije