Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park&Ride

Holding oživljava projekt koji je već dvaput propao, prometni stručnjaci otkrivaju što je potrebno za uspjeh

17.02.2022.
u 20:55

Ideja je da se auto ostavi na predviđenoj lokaciji i uz integriranu kartu ide na tramvaj

Komentara 25

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:18 17.02.2022.

Ako Catania na Siciliji (nešto veća od Splita) i Grac mogu napraviti projekt podzemne i povući novac iz EU za izgradnju, zašto to ne može Zagreb koji je daleko veći od oba grada? Ovako imamo spor i neucinkovit javni prijevoz.

LI
lipa75
21:59 17.02.2022.

Koji crni prometni stručnjaci. To su obični miševi pored kojih je pok. Bandić odlučio tramvajem povezati Kvatrić sa Zračnom lukom. Zamislite tramvajem koji vozi malo brže od pješaka. Ti prometni stručnjaci kao da nikada nisu bili u svijetu. Uporno govore gdje bi metro mogao ići ispod Save. Gospodo, u svjetskim gradovima postoje metroi., međutim većina trasa im ide nadzemni. Uz onoliki prostor između 4 postojeća zagrebačka mosta nema potrebe da budući metro ide ispod Save. Također u Zagrebu postoje određeni koridori gdje bi se metro mogao provući nadzemno dosta blizu centru grada. Jesam koridor je spomenuta linija Kvatrić - Zračna luka. Prostor gdje su fontane, kao središnje mjesto grada, je trebao biti sjecište više linija metroa, a onda su se na vrhu mogle napraviti fontane, ovako su u rupi. Uglavnom, gradonačelnik/ca koji napravi prvu liniju metra u Zagrebu će ostati zapamćena, bez obzira na ostale (ne) uspjehe.

Avatar najbolji13
najbolji13
08:53 18.02.2022.

imam ideju da osnujem grupu gradana i odem kod Tomeka i da otvoreno popricamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?