Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u tijeku

Do početka kolovoza zatvara se južni kolnik Branimirove ulice za sav promet

18.07.2016., Zagreb - Obnovljena Branimirova ulica.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
24.07.2018.
u 15:45

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati dvosmjerno sjevernim kolnikom Ulice kneza Branimira na dijelu od Mandlove do Ulice Svetice

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika na Ulici kneza Branimira na dijelu od Mandlove do Ulice Svetice, od srijede 25. 07. 2018. godine od 06,00 sati do srijede 01. 08. 2018. godine do 04,00 sata, bit će zatvoren za sav promet južni kolnik Ulice kneza Branimira na navedenoj dionici .

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati dvosmjerno sjevernim kolnikom Ulice kneza Branimira na dijelu od Mandlove do Ulice Svetice, priopćili su iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu

Za vrijeme navedenih radova biti onemogućeno prometovanje raskrižjima Ulica kneza Branimira/D. Budaka, Ulica kneza Branimira/Maksimirsko naselje II. I Ulica kneza Branimira/Ravnice V (smjer zapad – sjever i sjever istok)

Gradski ured za mjesnu samoupravu upozorava građane na moguće poteškoće u prometu i mole za strpljenje razumijevanje. 

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka Vatrenih u Zagrebu

 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:55 24.07.2018.

Eto opet prilike da rođo opet zaradi na popravku šahtova. Koliko se ta ulica ponovno obnavljala? Za 2 mjeseca kao da se ništa nije ni radilo, ponovno rupa na rupi.

Avatar Buljko
Buljko
12:37 25.07.2018.

Super da su nam na vrijeme javili ovu informaciju.

Avatar maxist
maxist
16:31 25.07.2018.

Tek otvoreno se adaptira ? ....zemljaci tak posluju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije