Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS TOT

Završeno suđenje za ubojstvo hrvatskog rukometaša u Skopju: Presuda se očekuje 30. studenog

Đakovo: Posljednji ispraćaj rukometaša Denisa Tota
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
21.11.2022.
u 16:33

Mnoge je u Skopju i u Hrvatskoj prestravila snimka brutalnog premlaćivanja rukometaša od strane ovog trojca, a sve je dodatno šokirala prvotna informacija da je rukometaš preminuo uslijed problema sa srcem

U Skopju u Sjevernoj Makedoniji 30. studenog će biti donesena presuda za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota. On je nasmrt pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a troje optuženih nalaze se u pritvoru te ih se tereti za kazneno djelo ubojstva.

Anđelo Georgievski, Klementina Leftovska i Andrej Kostovski izjasnili su se da nisu krivi. Mnoge je u Skopju i u Hrvatskoj prestravila snimka brutalnog premlaćivanja rukometaša od strane ovog trojca, a sve je dodatno šokirala prvotna informacija da je rukometaš preminuo uslijed problema sa srcem iako se po Skopju danima znalo za premlaćivanje na smrt nesretnog rukometaša.

Nažalost ni nitko od svjedoka mu nije pomogao kada je ostao nepomično ležati nakon stravičnog premlaćivanja. U ponedjeljak su održane završne riječi, obavijestili su nas naši izvori iz Skopja.

- Tražim od suda da me kazni za ono što sam zapravo učinio, a to, po meni i po mišljenju mnogih drugih, sigurno nije ubojstvo s namjerom, rekao je, kako prenosi makedonski Kurir, optuženi Angelo Gjorgievski u završnoj riječi u slučaju ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota. 

Optuženi Gjorgievski rekao je da ni u jednom trenutku nije želio povrijediti niti na bilo koji način nauditi sada pokojnom Denisu Totu.

– Ujedno želim reći da izražavam iskreno žaljenje i žaljenje zbog ovog nemilog događaja i svega što se dogodilo, žalim i zbog izgubljenog ljudskog života. Još jednom želim naglasiti da je moja reakcija bila u afektu i strahu. Niti sam želio niti bih povrijedio sada pokojnog Denisa Tota, rekao je kako navodi Kurir među ostalim obranu optuženog koji se danima skrivao od policije prije uhićenja. Branitelji optuženih danas su zatražili oslobađajuću presudu, dok je državna tužiteljica Tanja Trajchevska zatražila osuđujuću presudu. Suđenje vodi sutkinja Elena Ilievska Josifović. Presuda će biti objavljena 30. studenog - navodi Kurir.

>> VIDEO Ptičja gripa na području Zagreba i Zagrebačke županije: Određene zone ograničenja


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije