Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT DIO REZULTATA

Završeni unutarstranački izbori u Mostu: Božo Petrov ostaje predsjednik stranke

Božo Petrov
Patrik Macek/PIXSELL
20.12.2020.
u 21:04

Tko je sve izabran u sva ostala navedena tijela i na ostale stranačke funkcije doznat će se sutra na konferenciji za medije.

Danas su članovi Mosta elektroničkim putem izabrali novo vodstvo Mosta, članove predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i tajnika za mlade. Predsjednik Mosta Božo Petrov dobio je povjerenje čak 89,96% članova za novi mandat u srazu sa svojim protukandidatom Brunom Petrušićem. Umjesto Nikole Grmoje, novi politički tajnik postaje naš saborski zastupnik Ante Kujundžić.

Za dva nova potpredsjednika izabrani su Marin Miletić i Nikola Grmoja. Članovi mlađi od 35 godina birali su tajnika za mlade koji ulazi u predsjedništvo stranke. Na tu poziciju kojoj želimo dati poseban naglasak izabran je Filip Fišić - ove su informacije objavljene večeras, nešto malo nakon 20 sati, na Facebook stranici Mosta.

Inače, današnji unutarstranački izbori u Mostu organizirani su i održani elektroničkim putem, a o novom vodstvu Mosta odlučivalo je 585 redovitih članova stranke. Osim predsjednika, dva potpredsjednika i političkog tajnika, Mostovci su birali i četiri člana predsjedništva, 15 članova Glavnog odbora, pet članova Nadzornog odbora, te uvodeći i nove stranačke funkcije, međunarodnog tajnika i tajnika za mlade.

Tko je sve izabran u sva ostala navedena tijela i na ostale stranačke funkcije doznat će se sutra na konferenciji za medije.

 

Komentara 20

GL
Glavica
22:55 20.12.2020.

Petrov lopov a Grmoja pokvareni lazivac politicki prevaranti lazi muljaj i fotelja je za garantirana

TA
Talleyard
08:47 21.12.2020.

Očito nemaju nekog normalnog. I to se zove stranka ?

Avatar babojebac
babojebac
22:01 20.12.2020.

Kad ga pogledam, vidim blagu retardaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije