Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozadina masakra

U SAD-u su se masovni pokolji počeli događati prečesto: Uzroka je više ali jedan je očit

storyeditor/2022-05-25/oruzjeee.jpg
Newscom/PIXSELL
26.05.2022.
u 07:49

Vjerojatnost da će učenici u Americi stradati od vatrenog oružja 15 je puta veća nego u drugim bogatim državama. Rezultat je činjenica da unatoč svakodnevnim tragedijama i teško shvatljivim masovnim krvoprolićima sve ostaje po starom. Kao što je pravo na oružje jedno od najkontroverznijih prava u suvremenoj Americi, tako je spor oko tog prava jedan od najdubljih i najtvrdokornijih

Komentara 102

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:09 26.05.2022.

U dvorani pred stotinamna ožaloštenih rođaka ubijene djece je Cruz, republikanski senator iz Texasa, iskazao svoju podršku sadašnjim uvjetima nabave oružja u mikrofon i kameru američke televizije. I to u trenutko dok ubijena djeca nisu niti pokopana.

IB
iva.begovic
08:15 26.05.2022.

Evo što je povodom ovog tragičnog događaja, na svom twitter profilu objavio bivši predsjednik Obama? "As we grieve the children of Uvalde today, we should take time to recognize that two years have passed since the murder of George Floydd under the knee of a police officer. His killing stays with us all to this day, especially those who loved him." Znači ubojstvo djece iskoristio je da podsjeti na ubojstvo druge osobe koje se dogodilo prije dvije godine. Na ubijenu djecu postavio je statuu Georga Floyda. Sa USA nešto stvarno nije u redu.

DU
Deleted user
09:43 26.05.2022.

Hrvatska je najljepše i najsigurnije mjesto za život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?