Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM INTERVJUA

VIDEO Vučić prekinuo voditeljicu i pitao kada će biti gotovi: 'Imam posla danas'

Beograd: Aleksandar Vučić susreo se s veleposlanicom Ujedinjenog Kraljevstva
Foto: Milos Tesic
1/3
27.03.2023.
u 18:13

"Na tom skupu ste...", govorila je voditeljica kada ju je Vučić prekinuo te upitao: "Ima li kraja emisiji?"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u nedjelju na TV Pink kod voditeljice Jovane Jeremić te komentirao aktualne teme. Sudeći prema isječku emisije koji se širi društvenim mrežama, Vučiću je intervju predugo trajao pa je voditeljicu upitao kada će biti gotovi.

"Na tom skupu ste...", govorila je voditeljica kada ju je Vučić prekinuo te upitao: "Ima li kraja emisiji? Barem mog gostovanja, imam posla danas". "Još nekoliko pitanja", odgovorila mu je voditeljica pa je Vučić rekao: "'Ajde, 'ajde. Da ne bi bilo da nisam odgovorio".

 

@deyo_krunic No hate, only fun! ☺#fy #fyp #fypシ #zabava #smeh #jovanajeremic #viral #fypシ ♬ original sound - 𝘿𝙚𝙮𝙤 𝙆𝙧𝙪𝙣𝙞ć

Kako je objavljeno na portalu Pink.rs, Vučić je, između ostalog, u emisiji komentirao susret s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom

"Naši su odnosi na najvišoj povijesnoj razini. Uvijek volimo pričati samo o lošim stvarima, a ovo je jedna od fantastičnih stvari koje nam se događaju", kazao je Vučić. 

VIDEO Ruska zlatna mladež na frontu: Šalju u Ukrajinu i sinove moćnika, ali daleko od prve linije

 

Ključne riječi

Komentara 11

KO
Kolibri
00:30 28.03.2023.

Nepristojni bukvan, ali obzirom od koga je, sasvim ocekivano.

Avatar mikioni
mikioni
14:33 01.04.2023.

ahahah...hvala Vucicu sto me slatko nasmijao.

MA
Maolina
22:57 27.03.2023.

I voditeljke znaju biti jako bezobrazne i drske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije