Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI SRETNICI

VIDEO Turisti nisu mogli vjerovati kakav pogled imaju iz apartmana u Puli: 'Zato su cijene bile lude'

Pogled iz apartmana u Puli
Screenshot/TikTok
11.06.2024.
u 15:12

"Kad bukiraš put u Hrvatsku pa besplatno dobiješ koncert Due Lipe", našalili su se turisti uz video. "Zato su cijene hotela bile lude", dodali su.

Apartmani u Hrvatskoj sve su popunjeniji kako se bližimo ljetu, a dvoje turista iz Brazila imalo je priliku rezervirati jedan u Puli zbog kojega su doživjeli nevjerojatno iskustvo koje će dugo pamtiti. Bukirali su, naime, smještaj u istarskom gradu na dan kada je u Areni nastupala slavna britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa, a u koncertu su mogli uživati s – prozora svojeg apartmana. 

Video prizora objavili su na TikToku, a njihova snimka ubrzo je postala viralna. – Kad bukiraš put u Hrvatsku pa besplatno dobiješ koncert Due Lipe – našalili su se uz video. – Zato su cijene hotela bile lude – dodali su.

@brbaragarcia43 That’s why hotel prices were craazy 😂 #pula #croatia #brasileirospelomundo #travel #travelers #livingabroad #dualipa ♬ original sound - brbaragarcia43

Podsjetimo, pop-pjevačica koja je stekla svjetsku popularnost, 28-godišnja Dua Lipa, održala je prošle nedjelje koncert u pulskoj Areni. Trenutačno je na europskoj turneji Glastonbury te promovira novi album "Radical optimism".

Pred publikom se pojavila s 45 minuta zakašnjenja, a prve riječi koje je publici uputila bile su "Dobra večer, Pula". Zapjevala je svoje najveće hitove, a tijekom pjesme "Be the on" Dua Lipa je na hrvatskom jeziku uzviknula "'Hajmo, ljudi", što je mnoge obožavatelje dodatno oduševilo. – Vidi se da je rođena u Jugoslaviji – komentiralo se ispod snimke na društvenoj mreži TikTok. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, u Areni u Puli ove godine nastupit će još niz planetarno popularnih izvođača. Među ostalima, Hrvati će moći uživati u glasovima Avril Lavigne, Lennyja Kravitza, Jasona Derula, ali i Andreje Bocellija. Tko još nastupa, možete provjeriti ovdje.

GALERIJA Dua Lipa zna bosanski, ali prisjetila se teškog perioda: 'Cijela škola mi se smijala...'

Pogled iz apartmana u Puli
1/46
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije