Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorena sjednica vlade

Uz ministarsku, Lalovac dobio još čak 33 nove funkcije!

Boris Lalovac Branko Grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.05.2014.
u 19:25

Premijer Zoran Milanović komentirao je da će mu za to ''trebati jaka pluća''

Novi ministar financija Boris Lalovac dobio je još 33 nove funkcije na zatvorenom dijelu sjednice Vlade. Premijer Zoran Milanović komentirao je da će mu za to ''trebati jaka pluća''.

Lalovac će biti predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a, predsjednik Skupštine Hrvatske lutrije, član Upravnog vijeća Agencije za javno-privatno partnerstvo, predsjednik Upravnog odbora Fonda za naknadu oduzete imovine, člana Upravnog vijeća Agencije za investicije i konkurentnost, člana Nadzornog odbora Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, člana Vijeća Projekta "Istraživanje, obnova i revitalizacija kulturne baštine Ilok - Vukovar - Vučedol", nacionalni koordinator za provedbu projekata financiranih iz sredstava zajmova i darovnica Hrvatskoj i ostalih inozemnih izvora, predsjednik Vijeća za unutarnju financijsku kontrolu u javnom sektoru, član Povjerenstva Vlade za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Vlade, predstavnik Vlade u GSV-u, član Pregovaračkog odbora Vlade za pregovore o Temeljnom kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u javnim službama, člana Pregovaračkog odbora Vlade za pregovore o Kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike, guverner Hrvatske u Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj, Međunarodnom udruženju za razvoj, Međunarodnoj financijskoj korporaciji, Agenciji za multilateralne garancije investicija, Europskoj banci za obnovu, Inter-američkoj banci za razvoj i Europskoj investicijskoj banci, Dužnosnik nadležan za akreditaciju,član Povjerenstva za koordinaciju informatizacije javnog sektora, predsjednik Povjerenstva za besplatnu dodjelu strane robe, zamjenik voditelja Povjerenstva za utvrđivanje stvarnih obveza Vlade u realizaciji plaćanja izgradnje višenamjenske gradske dvorane Sportsko-rekreativnog centra Višnjik u Zadru, član Nacionalnog povjerenstva za provođenje decentralizacije i reforme lokalne i područne (regionalne) samouprave, član Nacionalnog koordinacijskog tijela za izradu strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije, član Koordinacijskog tijela za praćenje provedbe sanacije zdravstvenih ustanova, člana Radne skupine za koordinaciju i praćenje provedbe reformskih i drugih mjera fiskalne konsolidacije za razdoblje 2014. - 2016., člana Organizacijskog odbora Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. te člana Koordinacije za vanjsku i europsku politiku, Koordinacije za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom, Koordinacije za društvene djelatnosti i ljudska prava i Koordinacije za gospodarstvo, investicije i fondove Europske unije.

>>Strateški projekti su naši 'kapitalci' teški 15-20 milijardi kuna
 

Komentara 23

ĆA
ćaćaća
20:07 15.05.2014.

hoće li hrvati dobit koje mjesto u vladi?

SC
sunflower.croatia
19:47 15.05.2014.

33 funkcije???? Pa ni jednu nemre obavljati kak spada kad o svemu Zox odlucuje.... Puko nabijanje koeficijenata na nasim leđima... Odlazim....

OS
osijek68
20:18 15.05.2014.

Ovo vise nije tragicno i zalosno. Ovo je za..bancija. Ovo je parodija upravljanja drzavom. Jesu ovi na vlasti stvarno svi skrenuli s uma? Partijski mediokriteti koji svi skupa ne mogu skupiti 10 godina radnog staza van drzavne sise, koji su ili nesposobni, ili ne znaju ili ne zele ( a vecina ih je svo troje) napraviti jedan jedini pozitivni pomak u ovoj drzavi, razbacuje se funkcijama kao da se radi o Nobelovcima u svom podrucju. Mene zaista vise ne interesira kada ce ovi sici s vlasti i kada ce sljedeca garnitura nesposobnjakovica zajasiti. Zanima me samo kada ce se poceti politicari procesuirati za donosenje odluka stetnih za cijelo drustvo. Za unisteno gospodarstvo, vrtoglav rast nezaposlenosti i masovna iseljenja iz zemlje, za neodgovorno raspolaganje i rasprodaju u bescjenje drzavne imovine netko mora odgovarti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije