Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA VIJEST

U zagrebačkoj bolnici preminulo novorođenče zaraženo enterovirusom

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
08.07.2023.
u 13:22

Dijete je od prvog dana zaraze bilo u iznimno teškom stanju te su se liječnici borili za njegov život

Tragične vijesti stižu iz bjelovarske Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“  gdje je potvrđeno da je preminulo novorođenče koje je nakon zaraze enterovirusom iz bjelovarske bolnice sredinom lipnja prebačeno na liječenje u Kliniku za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“. Riječ je o djetetu koje je od prvog dana zaraze bilo u iznimno teškom stanju te su se liječnici borili za njegov život.


Kako doznajemo od ravnateljice bolnice Sanele Grbaš Bratković, situacija u toj zdravstvenoj ustanovi je sada pod kontrolom te je virus, zbog kojeg je prije nekoliko tjedana oboljelo više novorođenčadi, eliminiran. Testiranja se provode redovno, no novozaraženih nema, a već nekoliko dana u bolnici nema niti hospitaliziranih zbog enterovirusa.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
ljeto90
10:17 09.07.2023.

Bilo bi bolje da su se porodile doma a ne u bolnici sumnjam da je virus donijela rodilja

FA
Fake
14:13 08.07.2023.

Počivaj u miru, anđele mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije