Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvar motora

Libijski vojni avion srušio se u Tunisu, 11 poginulih

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
21.02.2014.
u 09:24

Malo prije no što je avion nestao s radara, pilot je kontaktirao kontrolu leta u tuniškoj zračnoj luci te ih obavijestio o kvaru motora

Libijski vojni medicinski avion srušio se noćas u blizini prijestolnice Tunisa pri čemu je poginulo svih 11 putnika, javlja Yahoo News.

 - Avion se srušio oko 1.30 sati, a poginulo je troje doktora, dva pacijenta i šest članova posade, izjavio je glasnogovornik Tuniške službe za spašavanje i dodao kako je cijeli avion izgorio.

Srušio se u polje u blizini sela Nianou no srećom je izbjegao kuće. Malo prije no što je avion nestao s radara, pilot je kontaktirao kontrolu leta u tuniškoj zračnoj luci te ih obavijestio o kvaru motora.

>> Srušio se avion pored zračne luke u Johannesburgu, najmanje 2 mrtvih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije