Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

U osnovne škole u Srbiji stigla jeziva prijetnja bombom: 'Shvatite da ste vi suvišni'

M.M./ATAImages/PIXSELL
20.05.2022.
u 08:16

Proteklih dana u većim broj osnovnih i srednjih škola stigle su prijetnje u kojima se navodi da je podmetnut eksploziv.

Brojne osnovne škole u Srbiji dobile su jutros dojavu o eksplozivnim napravama, pa je otkazana prva smjena kako bi policija napravila potrebna sigurnosne preglede.

Srpski mediji objavili su poruku koja je stigla u jednu od škola.

"Na teritoriju škole podmetnuto je mnogo bombi. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugoga, svega stvarno živoga. Evolve (o.a hr. evoluirajte)! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mjesto u ovom svijetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo biti, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucijske greške, đubre koje treba uništiti", napisano je u poruci.

Ovo nije prva takva dojava. Proteklih dana u većim broj osnovnih i srednjih škola stigle su prijetnje u kojima se navodi da je podmetnut eksploziv. Do sada se svaka pokazala lažnom.

Oglasilo se i srpsko Ministarstvo prosvjete.

- Dojave su stigle na mail adrese 134 osnovne škole na teritoriju Školske uprave Novi Sad, kao i u nekim školama u Pirotu, Nišu, Babušnici, Vlasotincu, Lebanu i Kuršumliji - navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cantor
Cantor
08:51 20.05.2022.

Ove poruke me neodoljivo podsjećaju na poruke nekih komentatora ovdje koji sve koji se sa njima ne slažu nazivaju evolucijskim promašajem. Mislim da će se dotični lako prepoznati. Ali ovi koji šalju takve poruke, takvi su ranije zvali ljude na telefon pa su duboko disali ili su vređali nepoznate ljude, to je taj tip ljudi. Potpuno je pogrešno takve tretirati kao bolesnike. Treba ih tretirati kao teroriste.

LU
luminax
16:21 20.05.2022.

Takve poruke šalju patološki tipovi , kakvi jedino mogu biti pokatoličeni Sloveni .

Avatar Kukulkan
Kukulkan
10:45 20.05.2022.

Zanimljivo da nema opanicara da komentiraju. Da se radi o nekoj Ukrajinskoj skoli e onda bi prodavali pamet komentarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije