Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juričan proslavio rođendan

'Tortu, nažalost, nisu donijeli Tomislav Madžar i Jakov Kitarović'

Dario Juričan
Foto: Dario Juričan/Facebook
1/2
16.12.2019.
u 07:38

Dario Juričan u Studiju smijeha proslavio je 43. rođendan

Predsjednički kandidat Dario Juričan u Studiju smijeha u proslavio je 43. rođendan. Kako je priopćio Juričan organizirano je natjecanje u kojem je pobjednica "dobila priliku pjevati budućem predsjedniku Dariju Juričanu".

"Pevaljka je nagrađena vlastitom novčanicom predsjednika Juričana ravno u poprsje. Potom se s dužnom pažnjom pristupilo rezanju torte. Tortu, nažalost, nisu donijeli Tomislav Madžar i Jakov Kitarović. Ali je torta bila u tom duhu - usred grba grada Zagreba bilo je slovo K (koje predstavlja vrata Korupcije) i gomile muha. Muhe, naime, idu na slatko", poručio je Juričan. 

Komentara 1

TA
tariq
07:43 16.12.2019.

Jedini kandidat vrijedan pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije