Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZAK U EUROZONU

Što se dogodilo s milijardama iz deviznih rezervi? Slovenci ulagali, HNB ih koristio kao pokriće za kreirane eure

12.03.2023.
u 13:09

Kad je Slovenija ušla u eurozonu, njihov je tadašnji guverner Mitja Gaspari obznanio da ostatak rezervi ide za financijska ulaganja, a tim ulaganjem središnja bi banka trebala zaraditi najveći dio vlastitih prihoda za rad plus dobit za državu. Iz Hrvatske narodne banke na pitanje što ćemo mi s više od 25 milijardi eura ostatka pojašnjavaju da će glavnina postati tzv. nemonetarna financijska imovina

Komentara 9

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
13:57 12.03.2023.

Pojeli miševi.

NO
Nordik
14:18 12.03.2023.

Kupovao zlato kad je najskuplje. Nije njegova lova. On radije surađuje s Knighthead-om.

ĆA
ĆanotaKrljo
13:51 12.03.2023.

pitajte aktere iz Slovenske 9 gdje su milijardice ... oni imaju iskustvo ... o tom pitanju pupavac i pelenković znaju mnogo i kao akteri i kao organizatori !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije