Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor premijera

Srpska žandarmerija na Kosovu po zapovjedi Dačića i Thacija?

'Prime minister-designate Ivica Dacic looks on at the Serbian National assembly building during of a parliament session in Belgrade on July 26, 2012.   AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC'
AFP/PIXSELL
14.11.2012.
u 17:55

Elitna jedinica srpske žandarmerije ophodi sjevernim Kosovom i pod neposrednim je nadzorom Republike Srbije

Elitna jedinica srpske žandarmerije ophodi sjevernim Kosovom i pod neposrednim je nadzorom Republike Srbije, a njena je nakana operirati u skladu s tijekom dijaloga Srbije i Kosova, odnosno dvojice premijera – Ivice Dačića i Hashima Thacija, tvrdi inače dobro obaviješteni prištinski dnevnik Koha Ditore i dodaje kako su "postojanje ove specijalne postrojbe potvrdili i međunarodni izvori, ali i viši činovnici Vlade Kosova".

Prema saznanjima prištinskog dnevnika, "oni djeluju i izvan stalnih struktura MUP-a na sjeveru Kosova". Naravno, zapovjednik žandarmerije Bratislav Dikić demantira ove tvrdnje iako je upravo postrojba kojom zapovijeda, barem su tako prenijeli mediji u Srbiji, u Kosovskoj Mitrovici uhitila osumnjičenog Srbina za pokušaj ubojstva pripadnika KFOR-a i prebacila ga u Kraljevo.

>>Thaci će od Dačića tražiti ukidanje paralelnih struktura na Kosovu

 

Komentara 5

OL
olovka
20:57 14.11.2012.

Evo ga , nacin kako da se pohapse svoji. Imaju li udjela Vukcevic ili Vekaric

OB
-obrisani-
06:16 15.11.2012.

ne moze to biti istina nema policije srbije niti vojnika koji bi mogao legalno biti na teritoriju kosova to je kao kada bi rekli moze jna ponovo na knin da kontrolise

OB
-obrisani-
06:18 15.11.2012.

haci moze da uradi nesto sto ne bi se svidelo kosovarima, kosova, ali ovako nesto to se ne bi nikad usudio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije