Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆAJU SE KUĆI

Vatrogasci heroji u počasnom defileu napustili Split

Foto: Screenshot
1/8
20.07.2017.
u 14:13

Pogledajte povratak vatrogasaca u Zagreb...

U gašenju velikih požara u Dalmaciji i posebno na splitskom području sudjelovali su i brojni vatrogasci iz drugih dijelova Hrvatske. Jutros su se oni, pak, uputili nazad prema svojim mjestima. Mnogi za Zagreb, ali pomoć je stizala i iz niza drugih gradova.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba priopćio je da se vatrogasci koji su se u Split zaputili 18. srpnja kako bi pomogli u gašenju požara, vraćaju večeras u 19 sati  u postaju Centar - Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. Ondje će ih dočekati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, te predstavnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Vatrogasne zajednice Grada Zagreba. Postupanje vatrogasnih snaga Grada Zagreba vodio je i koordinirao Mario Benaković, zapovjednik vatrogasne postaje Novi Zagreb.

Na društvenoj mreži Facebook, snimatelj Milan Šabić je objavio snimku povratka vatrogasaca koji su gasili požare u Dalmaciji. Vatrogasna vozila upalila su pritom i sirene, ali ovoga puta ne zbog novih požara, nego kao pozdrav Splićanima.

Vatrogasci su inače iz raznih dijelova Hrvatske dolazili na opožarena područja u Dalmaciju kako bi se priključili gašenju brojnih požara koji su prošlih dana zahvatili Dalmaciju.

1/14

Ravnatelj DUZS-a Dragan Lozančić rekao je kako nadležne službe nisu najbolje informirale vrh državea ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar.

1/14

Splitsko tužiteljstvo u srijedu je izvijestilo da su počeli s provođenjem očevida u Tugarima.

Komentara 12

Avatar Parousia
Parousia
14:41 20.07.2017.

Neka vas dragi Bog blagoslovi

SA
samosara
14:32 20.07.2017.

Eh,kad bi uvijek ovako slozni bili a ne samo u nevolji di bi nam kraj bio.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:33 20.07.2017.

Pozdrav Varaždincima, lijepo vas je vidjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije