Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slovenska vlada: Pahor ne odlazi

pahor
Reuters
31.10.2009.
u 21:07

Borut Pahor danas je istaknuo da bi mogao i odstupiti s premijerske pozicije, ukoliko Slovenci neće biti zadovoljnji rješenjem spora s Hrvatskom.

Dok su u Hrvatskoj SDP i Hrvatska biskupska konferencija protiv hrvatsko-slovenskog sporazuma o arbitraži, i u Sloveniji ima dovoljno nezadovoljnika.

Borut Pahor danas je istaknuo da bi mogao i odstupiti s premijerske pozicije, ukoliko Slovenci neće biti zadovoljnji rješenjem spora s Hrvatskom.
 
No, takvu njegovu izjavu, slovenska je vlada u subotu poslijepodne tumačila samo Pahorovom odlučnošću da se dogovor postigne, te da Pahor ne namjerava doista odstupiti, prenosi slovensko Delo.  
 
Pahor je spomenutu izjavu za lokalnu Televiziju Trbovlje dao za današnjeg posjeta grobu bivšeg predsjednika Slovenije Janeza Drnovšeka.

Ključne riječi

Komentara 76

ME
Melkior
21:37 31.10.2009.

Ma zar ne bi bilo steta. Pod kojim bi se onda pseudonimom pojavljivao nas Boratpuhur oliti Borat Zlovenac?

ME
Melkior
21:42 31.10.2009.

Ipak ima jedna bitna razlika izmedju ovoga gore i isto tako ex-premiera Sanadera. Dok je ovaj drugi fakticki potpisao politicku smrtnu osudu ovog ovdje ce mediji koji su ionako vec svi pod nadzorom ekskom nomenklature, prije ili kasnije rehabilitirati.

PR
prakator
21:19 31.10.2009.

Daj ne pricaj i ne valjaj gluposti kada Ti je vec sve receno i skrojeno od strane EU kako ce biti i sta ce se odigrati izmedju slovenije i Lipe Nase Croatie ali zapamti ni za sljedecih 2000 godina necete0 godina necete dobiti imilimetra nase teritorije a kamo li za 4 sto vam je EU obecala ali HRVATSKA nikada nece to potpisati. Janezu jedan i bijedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije