Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će reći radnicama?

Šef nije došao na posao zbog bolesti, no kada je vidio svoj ured, sigurno je požalio

ured
Foto: Thinkstock
1/3
06.12.2019.
u 09:30

Spisateljica Jo Thornely iz Sydneyja šefov slobodni dan odmah je iskoristila za podvalu

Kada je šef spisateljice Jo Thornely iz Sydneyja ostao kod kuće zbog bolesti, ona je odmah odlučila iskoristiti taj dan za podvalu.

Cijeli mu je ured, naime, umotala u ukrasni božićni papir, a toliko si je truda dala da je umotala čak i olovke.

– Moj šef je uzeo slobodan dan, no možda neće nikad više – napisala je ona na Twitteru gdje je objavila snimku ureda umotanog u crveni ukrasni papir.

Na snimci se vidi kako su u ukrasnom papiru stolice, radni stol, zidovi, slika na zidu, ali i sve što se nalazilo na stolu.

– Kolegica i ja smo kupile najjeftiniji papir koji smo mogli pronaći, počeli smo s velikim stvarima, a završili s detaljima. Umotavanje uredskih stolica bio je težak posao, no isplatilo se – ispričala je Jo Thornely, prenosi Daily Mail.

Njezina objava odmah se proširila Twitterom.

– Umotala si ured bolje nego što ja umotam poklone – komentirala joj je jedna pratiteljica.

Mnoge su zanimale reakcije šefa i koliko joj je vremenski trebalo da omota cijeli ured, no to nije otkrila. Nadajmo se samo da joj šef ima smisla za humor.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:49 06.12.2019.

Ako je to radila u radno vrijeme, smjesta ju treba "spržiti", tj. iznogirati odnosno otpustiti (she has to be fired immediately). NI u Australiji lova ne curi s neba, nego ju treba zaraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije