Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Projekt uređenja garaža u Bosanskoj ulici je gotov

'garaza_nnn_dal_1905104'
'Photoshop'
19.05.2010.
u 18:50

Uređivanjem cjelokupnog uličnog bloka na Baldekinu grad Šibenik dobio bi 60 parkirališnih mjesta i 50 garaža ispod te ulice

Više od osamdeset Šibenčana reklo je da bi kupilo parkirališno mjesto ili garažu u Bosanskoj ulici u Šibeniku. Rezultati su to anonimne ankete koju je Grad Šibenik nedavno proveo na svojim internetskim stranicama.

– Gradnja garaža samo je dio idejnog projekta uređivanja cijelog bloka na Baldekinu, prostora oko škole Tina Ujevića te Bosanske i Skopske ulice. Naš je cilj sada pripremiti tehničku dokumentaciju kako bismo krenuli u realizaciju kad budemo imali novca – kazao je Petar Baranović, dogradonačelnik.

Ako se projekt realizira, Grad bi dobio 60 parkirališnih mjesta u razini Bosanske te 50 parkirališnih mjesta ili garaža ispod te iste ulice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije