Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predala više od 231.000 potpisa

Grabar-Kitarović: U inat svima koji me napadaju. S posebnim zadovoljstvom ću ih pobijediti

Kolinda Grabar-Kitarović predala potpise DIP-u
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
03.12.2019.
u 15:31

Svaka osoba nevina je dok joj se ne dokaže krivnja punomoćnom sudskom odlukom, kazala je predsjednica u svojoj izjavi o Bandiću

Kolinda Grabar-Kitarović danas je u pratnji vrha HDZ-a Državnom izbornom povjerenstvu predala 231.652 potpisa za svoju predsjednički kandidaturu. Aktualna predsjednica države zahvalila je svima koji su poduprli njen novi pokušaj osvajanja Pantovčaka.

– Zahvaljujem svima koji su dali potpise, bilo da su članovi HDZ-a, simpatizeri ili građani i državljani RH. Naravno, zahvaljujem stranci na kandidaturi i ostalim strankama koje su me podržale. Zahvaljujem svim volonterima koji su marljivo skupljali potpise kroz ove zimske dane – kratko je kazala novinarima nakon predaje kandidature. Upitana je da pojasni svoju jučerašnju izjavu kako bi Milanu Bandiću nosila kolače u zatvor ako kad bio osuđen, odnosno da kaže je li to bila šala kako je ranije prokomentirao predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković.

– Ono što mora postojati u svakom demokratskom društvu jest to da je svaka osoba nevina dok joj se ne dokaže krivnja punomoćnom sudskom presudom – kratko je uzvratila i dalje nije željela odgovarati na pitanja. Podsjetimo, osim HDZ-a, njenu kandidaturu podupiru i Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića, HDS te HSP AS.

Nakon što je predala potpise DIP-u Grabar - Kitarović oglasila se na Facebooku gdje je poručila da će, kako je napisala, pobijediti u inat svima koji je napadaju.

"A SADA IH POBIJEDIMO!

Prvi smo prikupili 10000 potpisa, a potom smo se družili, razgovarali, da bismo danas predali više od 230000 potpisa – najviše od svih kandidata, u inat svima onima koji me napadaju, koji napadaju – vas.

Zato ću ih s posebnim zadovoljstvom pobijediti.

Za vas.

S vama, za vas, za Domovinu – u pobjedu!

Vaša Kolinda", stoji u objavi.

Video: Predsjednica u Osijeku

Komentara 186

Avatar southman
southman
12:36 03.12.2019.

Počelo je kmečanje !

RI
Rizlman
21:05 03.12.2019.

Ajmo realno, tko je protiv i tko je napada? Lepeza je široka: komunisti, udbaši, muslimanski unitaristi, kvazidesničarski detuđmanizatori, srbijanski četnici, lažni borci za ljudska prava i slična kamarila. Odnosno da skratimo popis, isti oni koji su rušili Tuđmana i mrzili i mrzili ga ruše i mrze i nju. Više nego dostatan razlog da se baš za nju glasa, a osim toga tu je i loša konkurencija koja se proteže od prolupale komunjare koja ne može ustati prije podneva, jugo-desetara koji se ženio u pravoslavnoj crkvi u Americi kad je trebalo raditi za Hrvatsku, ćelavog populističkog prodavača magle, lika kojem je Ante fašističko ime, pametne Ave itd.

IJ
I ja tebi
17:59 03.12.2019.

Samo naprijed kraljice naj jača si svi smo uz tebe. Bog i Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije