Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislav Kolakušić:

'Pozivam te kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku i da se odazovu na debatu sa mnom'

Mislav Kolakušić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
09.12.2019.
u 23:00

Skrivati se u mišjim rupama, biti u kontroliranim uvjetima, čitati s papira kao Škoro, čitati s blesimetra kao Kolinda ili lupetati gluposti kao Milanović..., kaže Kolakušić

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić pozvao je ostale predsjedničke kandidate da da se odazovu na sučeljavanje s njim.

– Proputovao sam Hrvatsku triput i smatram da se kandidati moraju sučeliti. Biti kukavica ne znači sramotiti samog sebe, već i birače, ali i cijeli hrvatski narod. To je sramota. Skrivati se u mišjim rupama, biti u kontroliranim uvjetima, čitati s papira kao Škoro, čitati s blesimetra kao Kolinda ili lupetati gluposti kao Milanović... Odazvat će se možda na debatu gdje su svi kandidati. Pozivam te kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku i da se odazovu na debatu sa mnom. Neka gospođa predsjednica kaže datum i idemo održati debatu – rekao je on gostujući u RTL direktu, pišu vijesti.hr.

GALERIJA Mislav Kolakušić dobio podršku Živog zida

Mislav Kolakušić
1/7

Kaže kako je HDZ izmislio Miroslava Škoru.

– Za razliku od ostalih, kao gospodina Škore... On nijedno slovo nije rekao o zakonima, nije imao potrebu reći niti jednu jedino riječ ni o čemu. Nakon toga ga je HDZ izmislio, jer nije Kolinda pravi kandidat HDZ-a, to je Škoro. Otuda toliko gafova i podmetanja. Da je on njihov pravi kandidat, to sam rekao u osmom mjesecu. On je to i sam javno priznao. Sad imaju potrebu pričati jer prije ništa nisu pričali, niti su imali što za reći – rekao je.

Rezultate izbora dočekat će, kaže, u svome domu s obitelji, a na pitanje gdje je on bio 1991. godine odgovorio je 'U Zagrebu, na fakultetu'.

Komentara 65

LU
LUSTRACIJA
23:37 09.12.2019.

Cim je Tudjman umro - rulja je dovela komuniste ponovo na vlast....dva puta su birali veleizdajnika Mesuca za predsjednika.....udbasa Josipovica potom.....ovaj bijedni zatucani pokvareni narod nije zasluzio nista bolje....nek im se djeca iseljavaju, nek rade po skladistima Irske i Njemacke, nek grade tudje zemlje kad neznaju svoju graditi.....mahni zastavom, zapjevaj jednu - i bit ce ti vjerni kao psi.....ispeci vola , asfaltiraj sokak pred izbore....to nam treba....kakvi programi, kakve debate, kakve ideje i planovi...to ova rulja i ovako ne razumije....dobro dosli u zemlju uhljeba i penzionera....

MR
MrGrickle
23:28 09.12.2019.

Tražimo sučeljavanje jer imamo pravo na njega! Previše našeg novca dajemo u državnu blagajnu da bi trpili ovakvo nepoštovanje. Ako želite upravljati našim novcem imate nam se svi zajedno pokazati! Kampanja traje svega dva tjedna a vi se prepucavate preko medija u nekim doskočicama. Zar je to izbor koji nam nudite za idućih pet godina?! Niti na jednoj televiziji neće biti debata. Narod bi zbog ovog skandala trebao izaći na ulice!

Avatar __MAX__
__MAX__
23:14 09.12.2019.

Upravo tako. Neka izadju i neka se suceljavaju pa da mi biraci vidimo pravo lice buduceg predsjednika. Neka nam omoguce Interneg glasovanje kao sve civilizirane zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije