Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Potukli su se zbog prometnog nesporazuma. Jedan od njih uspio sam sebe ozlijediti

Šibenik: Zbog potrage za ubojicom policija blokirala sve prilaze gradu
Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.03.2021.
u 12:41

Zbog zadobivenih ozljeda pomoć im je pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno da su trojica mlađih muškaraca lakše ozlijeđena

Istarska policija je objavila detalje tučnjave u Vodnjanu koja se dogodila u ponedjeljak oko 18 sati.

Policajci su 1. ožujka u večernjim satima na benzinskoj postaji u Vodnjanu uhitili četvoricu muškaraca u dobi od 20, 65, 26 i 30 godina.

Utvrđeno je da su se muškarci prvo posvađali zbog prometnog nesporazuma, a potom su se fizički sukobili. Zbog zadobivenih ozljeda pomoć im je pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno da su trojica mlađih muškaraca lakše ozlijeđena, a da je 65-godišnjak zadobio težu ozljedu kada je sam rukom udario u tvrdu podlogu.

- Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su pušteni iz prostorija policijske postaje, a u svezi događaja policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu na meritornu odluku - navode iz policije. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije