Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginula žena i dvoje djece

Policija o teškoj nesreći: Prijelaz nije bio označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti branicima

Bolfan: Žena i dvije četverogodišnjakinje poginuli u naletu vlaka na automobil
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
15.09.2022.
u 12:41

Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, žena se (27) nije zaustavila ispred njega i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin

Policija se oglasila o teškoj nesreći koja se jutros dogodila na željezničkom prijelazu kod Ludbrega. U naletu vlaka na automobil poginula je žena (27) i dvoje djece od četiri godine. Muškarac (28) nalazi se u bolnici u Koprivnici. 

"Danas u 9.30 sati, na željezničko-cestovnom prijelazu u Bolfanu u naletu vlaka na osobno vozilo smrtno su stradale tri osobe. Kako je dosad utvrđeno, 27-godišnja žena upravljala je osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra. Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred njega i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin.

U naletu je smrtno stradala vozačica osobnog vozila te četverogodišnji dječak, putnik iz vozila. Dvoje putnika, muškarac starosti 28 godina i četverogodišnja djevojčica tom su prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica. Djevojčica je, nažalost, od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula u bolnici u 10.35 sati", navode u policiji. 

Komentara 39

DU
Deleted user
13:07 15.09.2022.

Nebi bilo loše ni pogledati lijevo i desno kad se vozi preko pruge bez rampe

Avatar Wally Gator
Wally Gator
15:02 15.09.2022.

Opet žurba! Valjda zbog nje nije stala na pružnom prijelazu. Ne veli se badava; "ĆUVAJ SE ŽURBE, jer ona ako ne uvek, onda i prepreviše put dovodi do kajanja: onaj koji žuri odluči i napravi prije nek vidi, provjeri i i razmisli makar malo, kudi prije nego što se u nešto uvjeri....A ništa sad, žali bože dece, žene i čoveka koji je ostal bez žene i djece. ZBOG ŽURBE!!!! I ne daj Bog (ili sudbina) nikomu od nas nešto takvoga. Zato, tam kam idete, bolje odite sat prije nek istu minutu kad trebate doči.

ME
MediciKM
13:44 15.09.2022.

Znate li koliko košta jedna rampa i održavanje iste? Za taj iznos svi u HŽ, pojedu i popiju u jednom mjesecu. Sve na burzu...ovo je sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije