Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. izdanje izbora Zlata vrijedan

O pobjedi koja otvara mnoga vrata odlučivale nijanse

Zagreb: Svečano proglašenje pobjednika izbora za najbolji OPG "Zlata vrijedan"
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/11
17.09.2023.
u 08:50

Svi sudionici izbora, a u tri kategorije bilo ih je ukupno 27, dobili su Večernjakove zahvalnice za sudjelovanje u izboru Zlata vrijedan

Svi su ovogodišnji dobitnici novčanih nagrada dobili i godišnju pretplatu na e-novine Večernjeg lista te statue, a tko su najbolji, odlučio je žiri u kojem su bili Stjepan Blažević i Mirjana Žižić iz Večernjeg lista, Zdravko Tušek i Željka Gudelj Velaga iz Ministarstva poljoprivrede, Antun Vujić iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Vlatko Grgurić s Hrvatske radiotelevizije, Jan Marinac iz Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika, Mladen Jakopović iz Hrvatske poljoprivredne komore te Anita Trojanović, pobjednica Zlata vrijedan za 2022. godinu. Kao i prethodnih godina, o pobjednicima su odlučivale nijanse, jer svi su finalisti uvijek bili jednako – zlata vrijedni.

Svi sudionici izbora, a u tri kategorije bilo ih je ukupno 27, dobili su Večernjakove zahvalnice za sudjelovanje u izboru Zlata vrijedan. Predstavnici Unichem Agra, partneri pokrovitelja projekta s Plantellom, svim OPG-ovima iz projekta Zlata vrijedan čestitali su na uspjehu, a posebno onim nagrađenima.

Zagreb: Svečano proglašenje pobjednika izbora za najbolji OPG "Zlata vrijedan"
1/57

Direktor Unichem Agra Jurica Belle i stručna savjetnica agronomkinja Milica Sekulić svim su finalistima poklonili vrijedne poklone – Plantella agro proizvode za bolji urod kao i proizvode za zaštitu doma od štetnika Effect i Ratimor. Osim toga, svi sudionici dobili su nagradnu kuvertu tvrtke Unichem Agro, s ponudom i najpovoljnijim cijenama ekskluzivno za njih, za nabavu proizvoda Plantella za bolji i zdraviji urod te proizvode Effect i Ratimor za učinkovitu zaštitu doma i gospodarstva od štetočina za sljedeću godinu:

– Naša stručna ekipa posjetit će sve OPG-e u sljedećem razdoblju i predstaviti mogućnosti za postizanje najboljih rezultata – poručili su direktor Belle i agronomkinja Sekulić, koji su bili među uzvanicima na dodjeli održanoj u Zagrebu. Na svečanost koja se održavala nedaleko od obale Save došli su i pobjednici prijašnjih godina izbora – Željko Trbušić, Tomislav Kuharić, supružnici Košić...

POVEZANI ČLANCI:

– Pobjeda u izboru za najbolji OPG meni je otvorila mnoga vrata i imao sam priliku "pogurati" stavove koji rade u korist poljoprivrednika – rekao je pobjednik izbora 2018. godine Marijo Puškarić, koji u Kaniškoj Ivi nadomak Garešnice ima poljoprivredni obrt Agro Puškarić, u kojem uzgaja industrijski krumpir, češnjak, crveni i žuti luk, pšenicu, kukuruz, soju i cikoriju, koju jedini u Hrvatskoj i proizvodi.

Kroz svečanu završnicu uzvanike su vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić, u glazbenom dijelu nastupili su Jelena Rozga, Marko Kutlić i Lea Dekleva, a kako je protekla večer, pogledajte u nedjelju u 16.40 na Drugom programu HTV-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije