Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja u bilogori

Nezavisni seljak Pero postao George Clooney!

george
Pixsell
10.05.2013.
u 16:38

To je pogreškom otisnuto jer pri prijelomu nismo imali sliku Pere Jurčevića pa smo stavili sliku Clooneya. Kažu da čak ni Perina žena nije primijetila da je na slici Clooney, kazao je Vladimir Novotny

Pero Jurčević, kandidat s liste Nezavisni seljaci Vladimira Novotnyja, postao je zavodnik George Clooney! No, nije se klonirao, pišu 24sata nego je slika slavnog glumca umjesto Jurčevićeve zabunom otisnuta na predizbornom letku i to u čak 15.000 primjeraka.

– To je pogreškom otisnuto jer pri prijelomu nismo imali sliku Pere Jurčevića pa smo stavili sliku Clooneya. Kažu da čak ni Perina žena nije primijetila da je na slici Clooney, a ne njezin Pero – prepričao je Vladimir Novotny, obrazlažući kako je došlo do pogreške o kojoj sad priča cijela Bjelovarsko-bilogorska županija.

Unatoč tome, neovisni analitičari smatraju da je riječ o uspjelom marketinškom triku kojim je lista Novotnyja uspjela skrenuti pozornost na sebe. Novotny je već za Europarlament kandidirao rođenu Zagrepčanku Dubravku Mavrin, koja se preselila na selo i otvorila svoj OPG.

>>Plakati s molbom Milanoviću stavljeni pa ubrzo uklonjeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije