Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATPIS NA TRAVNJAKU

Na Google kartama uočio nepristojnu poruku: 'Mislim da se ne slažu baš najbolje'

Poruka pokošena na travnjaku
Foto: Screenshot/Google Maps
1/3
28.05.2021.
u 20:13

Poruka je uočena preko platforme 'Google maps'

Osim što je korisna, aplikacija "Google karte" može biti i vrlo zabavna. Ranije su mnogi korisnici na njoj uočili razne sablasne figure, svađe pa čak i čovjeka koji "pluta" ulicom, a nedavno je jedan obožavatelj te platforme primijetio nepristojnu poruku pokošenu na travnjaku. 

Iza kuće u Salt Lake Cityju u državi Utah na travi je ispisana riječ k***a te velika strelica koja pokazuje prema susjednoj kući

Foto: Screenshot/Google Maps

"Mislim da se susjedi ne slažu baš najbolje", napisao je muškarac koji je fotografiju pronalaska objavio na Redditu, piše The Mirror

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
20:59 28.05.2021.

Da sam samo pogledao sliku,a nisam tekst procitao ne bi nista skuzio jel se mora jako dobro zagledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije