Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci bježali od maskiranog dvojca

Naoružani motornom pilom i sjekirom upali u trgovački centar: 'Vidjeli smo jednu ženu kako leži u lokvi krvi...'

policija
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
08.10.2016.
u 18:57

Motiv krvavog pohoda u trgovačkom centru u Minsku još se ne zna.

U trgovačkom centru u glavnom gradu Bjelorusije Minsku dvojica maskiranih muškaraca naoružanih sjekirom i motornom pilom krenuli su u krvavi pohod. Prema prvim informacijama jedna osoba je ubijena dok je jedna ozlijeđena. Glasnogovornik policije Alexander Lastovsky je rekao kako su napadači uhićeni i da je jedna osoba poginula.

Svjedoci krvavog pohoda kažu da su vidjeli muškarca kako zamahuje sjekirom, a drugi s motornom pilom. Prema izvješćima, prestravljeni kupci bježali su glavom bez obzira iz trgovačkog centra. Napadači su nosili maske a ušli su u centar na sporedni ulaz.

U trenutku napada na stotine kupaca bilo je u centru. Motiv ovog napada još se ne zna. Svjedoci također tvrde da su napali dvije žene koje su bile u blizini pizzerije te tvrde kako su vidjeli jednu ženu kako leži u lokvi krvi pod plahtom javlja Mirror.

> > Njemački grad Chemnitz pod opsadnim stanjem: Potraga za migrantom iz Sirije (22), u stanu pronađen eksploziv

Komentara 4

MN
mate.no
20:59 08.10.2016.

nema macete... dakle domaci, alkohol i drugi opijati

BE
beitsche
19:37 08.10.2016.

Uzivam u Alan fordu I vlaskom listu. .naj ozbiljnije cirkusantne balkanske vesti

VL
????
22:39 08.10.2016.

Dr. med. na proputovanju za Njemačku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije