Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar pere ruke

Nabava skupljih terenaca: 'MUP natječaj niti provodi, niti poništava'

Ranko OStojić
Patrik Macek/PIXSELL
21.11.2013.
u 11:29

- Nije se MUP na to odlučio već je takvu odluku donio Središnji ured za javnu nabavu koji je provodio natječaj. MUP natječaj niti provodi, niti poništava - objasnio je Ostojić.

Ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića pitali smo zašto su se odlučili za 30 milijuna skuplje automobile.

- Nije se MUP na to odlučio već je takvu odluku donio Središnji ured za javnu nabavu koji je provodio natječaj. MUP natječaj niti provodi, niti poništava - objasnio je Ostojić.

"Možda smo mogli uzeti auto kakvim se ja vozim"

Na novinarsku opasku da su i neki policajci rekli da se moglo proći puno bolje i uzeti jeftinije automobile, Ostojić je odgovorio: "Možda smo mogli uzeti auto kakvim se ja vozim. Recimo terenac Kiu ili slično, ali radi se o tome da morate zadovoljiti specifikaciju natječaja".

Ministar Ostojić je time policajcima ironično poručio da bi bilo najbolje možda da oni sudjeluju u proces javne nabave jer bi očito tako bilo bolje. Komentirao je i da je zbog tog slučaja došla prijava DORH-u. - Taj je predmet već bio i na žalbenom postupku, a postupak vodi Središnji ured za javnu nabavu - rekao je Ostojić.

>>Prošao FBI, a karijere ga je stajala fotografija medvjeda iz Vidoševićeve vile

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar deziderij
deziderij
12:11 21.11.2013.

Svi oni peru ruke i lako ih operu, bez sapuna čak, a zašto ? Pa zato jer sve rade "po zakonu" i ruke su automatski oprane.

ZO
zora687
13:57 21.11.2013.

A BRANITELJIMA SKIDAJU MIROVINE .DIJE TU LOGIKA!

ZD
zdepar
15:03 23.11.2013.

pa nija niti sanader sam išao po BMW -a niti nosio novce , a ipak mu predbacuju tog BMW-a, , dakle bitan je onaj koji određuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije