Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno!

Mladić zaprosio djevojku, a o reakciji njezina oca pričaju svi

lažna prosidba
Foto: Screenshot
1/2
11.04.2018.
u 10:37

Savannah Ajas oca je doslovno ostavila bez riječi

Internetom se proširila urnebesna snimka jedne 'prosidbe', no ono što zabavlja sve jest reakcija oca koji gleda kako njegovu kćer prosi njezin dečko.

Naime, riječ je o šali za prvi travanj, no otac u tom trenutku nije to naslutio.

Djevojku po imenu Savannah Ajas iz američke savezne države Teksas u njezinu domu zaprosio je dečko, a sve pred očima cijele obitelji. Dok su braća uzbuđeno vrištala, majka je sve snimala, a otac je doslovno zanijemio.

Samo je u nevjerici gledao što se događa. Iako ga je supruga tražila da komentira, on nije htio ništa reći.

Na kraju je djevojka viknula ''Prvi travanj'' pa je ocu, pretpostavljamo, pao kamen sa srca.

Video je na Twitteru podijelila glavna akterica cijele priče uz poruku da je ''uspješno nasamarila svoga oca'', a snimka je pregledana više od 5,5 milijuna puta.

Komentara 6

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:06 11.04.2018.

Dobar dan Karolina , jedva sam docekao da nam se vratis , vijesti iz svijeta , sa naslovima , zaprosio djevojku , ali ipak nije zaprosio , stvarno stanje stvari , ali ipak je prvi april tj ti to serviras 11.4 ali ono najbitnije na facebooku je to pogledalo 5 milijuna ljudi ali facebook ima 2 milijarde korisnika .. Hvala na ovim vijestima dan moze poceti i nadam se da ce uskoro poceti i tvoj otkazni rok

Avatar rubinet
rubinet
12:52 11.04.2018.

Što je bilo prije:kokoš ili jaje?u ovom slučaju: je li Večernji list tiska ovakove limunade jer čitatelji to traže ili pak,što ja mislim da jest, novine stvaraju i oblikuju javno mišljenje...Svakodnevno objavljuju sadržaje poput ovog zatupljujući čitatelje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije