Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno zbog čega

Ilustracija na kutiji poznatog keksa godinama je skrivala proste scene, vidite li ih?

kutija keksa
Foto: Huntley & Palmers
1/3
10.04.2018.
u 09:52

Umjetnik Mick Hill napokon je otkrio zbog čega je na kutiji poznatog engleskog keksa nacrtao i dvije scene seksa

Slobodni umjetnik Mick Hill još 1970-ih godina ilustrirao je kutiju keksa za tvrtku Huntley & Palmers iz engleskog Berkshirea, no idilična slika sa sela na kojoj žene sjede za stolom u vrtu i imaju čajanku krije dvije vrlo proste scene.

Iako se morate dobro namučiti da biste ih uočili, na ilustraciji se nalaze dvije scene seksa. Na jednoj je par u grmlju, a na drugoj su dva psa u akciji. Mick Hill godinama nije htio otkriti zbog čega je to nacrtao, no sada je otkrio svoju tajnu.

Stara kutija keksa prodana je na aukciji za čak 250 funti, a iako su mnogi vjerovali kako je Mick to učinio da bi se osvetio kompaniji za koju je radio, on tvrdi da to nije istina.

– Bio je to vragolasti potez, iz čiste zabave. Uvijek sam bio pomalo prosti dječak i nikada nisam imao ništa protiv Huntley & Palmersa. Kružile su glasine kako su me otpustili pa sam zato to učinio, no to nije istina. Uvijek sam bio slobodni umjetnik, samo sam htio malo začiniti stvari – rekao je on.

Foto: Huntley & Palmers

Komentara 4

DU
Deleted user
22:43 10.04.2018.

" proste scene"... hahaha... normalan seks je za vas prosta scena, a tolerirate pederluk, da su se dvojica pedeja kresala- to bi bilo zgodno, simpatično.....

NE
Neutralac
17:15 16.04.2018.

Karolina Lubina za Pulitzera.....

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:28 11.04.2018.

Pa to je naj normalniji zabijanac.Kakve proste scene???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije